Готови сме на преговори с полицията. Напускаме веднага “Орлов мост,

...
Готови сме на преговори с полицията. Напускаме веднага “Орлов мост,
Коментари Харесай

Лидерът на БОЕЦ: Готови сме на преговори с полицията. Напускаме “Орлов мост” срещу оставката на Борисов

Готови сме на договаряния с полицията. Напускаме незабавно “Орлов мост ”, в случай че Бойко Борисов подаде оставката на прав. Това сподели пред Фог нюз водачът на БОЕЦ Георги Георгиев, който от нощес е на основното столично кръстовище.
Около 30 души сега са блокирали моста. Има опънати голям брой палатки и шатри. Очаква се до завършек на деня те да се умножат. Само за към 30 минути към 10-на доброволци донесоха на протестиращите вода и храна.

Дадоха поръчка, че след няколко часа ще пристигна нова промяна, която да смени хората, които са от нощес. Въпреки умората, хората наподобяват стимулирани да отстояват настояванията си до край-оставка на Борисов и Иван Гешев.

“Първи пристигнаха през днешния ден да ни поздравят озеленителите. Поговорихме си с тях и те споделиха, че с неспокойствие чакат края на ръководството на Борисов”, споделиха стачкуващите пред екипа ни. С окосената трева протестиращите пишат “Оставка” върху шосето.

С неприкрит смях посрещат думите на министър-председателя от през днешния ден, че: " всички, които са срещу диверсификацията, приканват за оставка на правителството”. “А Борисов има ли визия дали сме срещу Световната банка, НАТО, Европейски Съюз?”, пошегуваха се те. Болшинството даже признаха, че към този момент им е все тая какви ги “плещи” оттук нататък министър председателят, изключително след вчерашния му запис с Владислав Горанов, който изтече в “Афера”.

Протестиращите са подготвени да посрещнат полиция и жандармерия, в случай че властта реши да им изпрати. Те са безапелационни, че нямат нищо срещу ченгетата и почитат техния труд. Наясно са, че обстановката се употребява, с цел да настървява хората, които имат едни и същи проблеми, един против различен.

Нито един от преминаващите хора през " Орлов мост " не сподели неспокойствие от блокадата, дори в противен случай. Някои даже викаха " Оставка! ", пресичайки мястото. Пиар специалисти считат, че една от опорките на властта ще бъде да изкарат техни хора, които обществено да се оплакват от блокадата.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР