Готови сме да преговаряме с всеки депутат, който припознава приоритетите

...
Готови сме да преговаряме с всеки депутат, който припознава приоритетите
Коментари Харесай

Гюров: ПП са готови да преговарят с всеки депутат

" Готови сме да преговаряме с всеки народен представител, който припознава целите ни, с цел да се обезпечи парламентарно болшинство ", разгласи пред публицисти ръководителят на ПГ на Политическа партия Андрей Гюров. Според него няма проблем от такива диалози, тъй като при Политическа партия те били " на ясни основи и няма какво да се крие ".

" Ние не офертираме, не купуваме и не раздаваме постове и бюджети за ръководство. Може би това е повода да се стига до такова напрежение в обединението и излизане на съдружни сътрудници. Може би те са очаквали такова държание от нас ", означи Гюров по отношение на офанзивите от Има Такъв Народ, че Политическа партия се пробва да притегли депутатите им. Гюров не взе отношение по въпроса дали и с кого се е срещал премиера Кирил Петков, с цел да договаря поддръжка на болшинството. Той обаче призна, че може да е имало диалози с депутати от Има Такъв Народ.

" Пред страната има няколко съществени целта и имаме цели, които би трябвало да реализираме в този парламент. На първо място е актуализацията на бюджета и подпомагането на жители, фамилии, пенсионери. Приоритет №2 са измененията в Закона за енергетиката, с цел да получи бизнеса облекчение за увеличената цена на тока. №3 е КПКОНПИ. Не на последно място, да не забравяме, че до края на годината би трябвало да се одобряват 22 закона, които да подсигурят приемането на 6 милиарда лева по Плана за възобновяване и резистентност ", акцентира Гюров. По думите му това са освен негови цели или на Политическа партия, а на цялата страна.

" Това не може да се случи в случай че в Народно събрание няма болшинство, по тази причина всеки един народен представител, без значение от коя парламентарна група е, би трябвало да се обърне към себе си и своя честен компас, и да каже кои са значимите неща за страната и дали може да ги сложи над персоналните и партийните ползи ", ръководителят на ПГ на Политическа партия. Гюров посочи, че всеки, който припознае целите, упоменати дотук, е добре пристигнал да обезпечи болшинството в Народно събрание, за постигането на тези цели.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР