Готови сме да поемем отговорността, да съставим правителство, обединено около

...
Готови сме да поемем отговорността, да съставим правителство, обединено около
Коментари Харесай

Ангелов: Рестартиране на спрените магистрали „Хемус“ и „Русе - В.Търново“ са приоритетни за областта

 Open photo

Готови сме да поемем отговорността, да съставим държавно управление, обединено към евроатлантическите полезности и европейския път пред България.

 

Това написа лидерът на листата на ГЕРБ/СДС във Велико Търново и някогашен здравен министър проф. Костадин Ангелов в страницата си във Facebook.

Управленската стратегия на ГЕРБ-СДС има най-хубавите и съответни ограничения за излизане от рецесиите, за преодоляване на инфлацията и безконтролния скок на цените на храни, артикули, горива, медикаменти, дружно с механизми за компенсиране на рекордните сметки за ток и газ.

 

С програмата ни против хаоса, породен от „ смяната “, запознахме над 4000 поданици на Велико Търново и региона по време на миналия месец. С сътрудниците от листата на ГЕРБ-СДС посетихме десетте общини – и градовете общински центрове, и редица обитаеми места. Проведохме повече от 100 срещи, в това число и по секторни политики и ресори – опазване на здравето, стопанска система, просвета и туризъм и други

Сред първите ни цели за Велико Търново и региона е рестартиране на спрените автомагистрали „ Хемус “ и „ Русе – В. Търново “, на районни и местни инфраструктурни обекти – „ Присовските завои “, Северен пътен възел във В. Търново, Интермодалния терминал в Горна Оряховица, третокласни и четвъртокласни пътища. Също целенасочени вложения във ВиК-мрежата, изключително в обитаемоте места с безводие.
Поехме явен ангажимент и за усилване на екоконтрола върху „ Кроношпан “ във Велико Търново – не да затваряме завода, а да се съблюдават европейските екологични правила.

Подкрепата за общинските и дребните лечебни заведения и трайно увеличение на заплатите на медиците също е измежду водещите цели. Църквите, манастирите и молитвените домове няма да заплащат индустриален ток, а обезщетенията за бизнеса ще продължат.

И не на последно място – знаем по какъв начин да овладеем мигрантския напън, който е резултат от некомпетентността на предходното държавно управление и персонално на Бойко Рашков.

На 2 октомври с номер 2️⃣4️⃣ в електронната бюлетина!

 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР