Готов съм да съм да си довърша мандата в името

...
Готов съм да съм да си довърша мандата в името
Коментари Харесай

Гешев е готов да си довърши мандата. За убийството на Къро - връщаме се в мутренските години

Готов съм да съм да си довърша мандата в името на българските жители  народа - по този начин основният прокурор Иван Гешев отговори на въпрос подготвен ли е да напусне поста си след днешното решение на Висш съдебен съвет.

Макар и в отпуск по персонални аргументи основният прокурор Иван Гешев пристигна в Народното събрание за идната правна комисия, на която се чака да бъдат обсъждани законовите промени, касаещи контрола над активността му. На въпрос дали вижда връзка сред разстрела на Красимир Каменов-Къро в ЮАР и офанзивите против прокуратурата, той бе сбит:

" Мисля, че бях безапелационен още преди 2 години - това, което се случва и се прави с българската прокуратура и българската правосъдна власт, ще докара и до взрив на престъпността, и се връщаме в мутренските години. Дали не е по този начин? "

Красимир Каменов-Къро, жена му, детето му и бавачката бяха убити в дома им в Кейптаун в четвъртък. Засега българските управляващи отхвърлят публична информация.

Гешев обаче по този начин и не отговори вижда ли връзка сред убийството и атентата против кортежа му на 1 май.

По-рано през днешния ден, след близо два часа спор, с 14 гласа " за " Висш съдебен съвет позволи разглеждане на настояването за премахване на Иван Гешев от поста.

Инфо: " 24 часа "

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР