Готов съм да лежа в затвора. Борих се със себе

...
Готов съм да лежа в затвора. Борих се със себе
Коментари Харесай

Готов съм да лежа в затвора, обяви актьорът Явор Бахаров - slava.bg

Готов съм да лежа в пандиза. Борих се със себе си, най-много, да се успокоя, да мога да погледна умерено хората по улиците в очите. Защото още при започване на целия случай се тормозих за околните си и роднините си. Не беше прелестно за тях. Усеща се неприятно възприятие. Отдръпване. Усещам погледите по какъв начин ме оценят.
Това сподели в ефира на bTV артистът Явор Бахаров, който бе хванат и наказан на година затвор за шофиране под влияние на алкохол и неразрешени вещества през 2020 година

“Самият служител на реда, който ме задържа, беше колкото мен на възраст. Казах му – може да стане доста неприятно, проваляш ми нещата. А той ми сподели – аз съм от Банско, щерка ми е на 5 години, ами в случай че я блъснеш на тротоара”, разкри Бахаров.

По думите му, каквото и да реши съдът, нищо не е толкоз съдбовно, колкото в случай че беше навредил на някого. “Засега навредих на майка ми, на баба ми, на хората към себе си, които претърпяваме този развой. Слава богу непоправимо нещо не стана”, добавя той.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР