"Госпожо Манолова, продължавате ли да настоявате за въвеждането на Истанбулската

...
"Госпожо Манолова, продължавате ли да настоявате за въвеждането на Истанбулската
Коментари Харесай

Александър Урумов пита Мая Манолова: Какво е отношението Ви към Истанбулската конвенция?

"Госпожо Манолова, продължавате ли да настоявате за въвеждането на Истанбулската спогодба и ще поставите ли още веднъж въпроса за нейното приемане, без значение дали ще бъдете определена?

В листите на Вашата партия на челни места са сложени двама прононсирани последователи на хомосексуалната агитация, в това число и хомосексуалната агитация измежду деца.

Ваш претендент е Виктор Лилов, някогашен ръководител на партия ДЕОС. Тази партия бе оповестила за своя цел въвеждане на „ еднополови бракове “, осиновяване на деца от „ еднополови двойки “, право на унаследяване и така нататък

Госпожо Манолова, какво е Вашето отношение по тези въпроси – подкрепяте ли тези желания? "

Тези и още куп неуместни въпроси задава в отворено писмо писателят и държавник Александър Урумов към водача на "Изправи се! Мутри вън " Мая Манолова.

Ето целият текст на писмото на Александър Урумов

Уважаема госпожо Манолова,
Вие през днешния ден сте отпред на политическа партия, с която желаете да постигнете парламентарно посланичество в идващото национално заседание.
Избрали сте си ролята на „ герой против статуквото “, герой против мутрите и позицията на задаващ въпроси.
Всичко това е доста забавно.
Когато Вие като част от Българска социалистическа партия бяхте част от безпринципна тройна коалиция с присъединяване на Движение за права и свободи, тогава не задавахте въпроси на Движение за права и свободи. Четири години не задавахте никакви въпроси на Движение за права и свободи.

Когато водачът ви Сергей Станишев се целуваше на Орлов мост с тогавашният ръководител на Движение за права и свободи Лютви Местан и с тази целувка стартира един другоземен политически брак – тогава не задавахте въпроси.
Когато ръководещата партия ГЕРБ с персоналното снизхождение на Борисов ви избраха за омбудсман, тогава не бяхте „ герой срещу статуквото “, а още по-малко срещу Борисов. И отново не задавахте никакви въпроси.

Сега задавате въпрос след въпрос. Ваше право е – в България има независимост на словото и това е отлично. Всеки може да се възползва от правото си да пита и да търси отговори. Но би трябвало и да дава отговор на въпроси, изключително когато се декларира като политически водач, както вършиме Вие.

Няколко въпроса към Вас.
Първият е – какво е отношението Ви към Истанбулската спогодба и решението на Конституционния съд на Република България от 27 юли 2018 година?
Питам Ви, защото в уеб страницата на омбудсмана продължава да стои оповестена и обществено налична Вашата позиция от 4 януари 2018 година, когато Вие в качеството си на омбудсман сте подкрепили този безразсъден документ, разгласен от Конституционния съд за несъответстващ с Конституцията на Република България?

Ето по какъв начин приключва Вашата позиция:
„ Убедена съм, че по този метод институциите ще съумеят да разсеят нагнетяваните страхове в обществото и ще обезпечат съответна отбрана на жертвите на домашно принуждение. Така България ще ратифицира Истанбулската спогодба с вярата на цялото ни общество, че насилието против дамите и домашното принуждение не трябва да бъде толерирано, а би трябвало да бъде изрично наказано. “

Госпожо Манолова, Вие въобще прочетохте ли текстът на тази спогодба? Тъй като споменавате вярата като претекст за вероятно ратификация, а не юридически причини, макар че сте правист. Цялата ви позиция е политическа, а не експертна.

Госпожо Манолова, продължавате ли да настоявате за въвеждането на Истанбулската спогодба и ще поставите ли още веднъж въпроса за нейното приемане, без значение дали ще бъдете определена?

В очакване на отговора Ви, това е връзка към други значими въпроси.
В листите на Вашата партия на челни места са сложени двама прононсирани последователи на хомосексуалната агитация, в това число и хомосексуалната агитация измежду деца.

Конкретно – при започване на февруари в България бе издадена детска брошура на име „ Мравин “, рекламираща хомосексуализъм под формата на приказки. Това несвоевременно издание срещна голямо отвращение от българското общество. Изненадващо или не, то бе обществено подкрепено от господин Николай Хаджигенов – по Ваша воля кандидат-депутат от листите на Вашата партия. И в случай че се съди и по билбордовете, на които сте дружно – евентуално човек, ползващ се с Вашето доверие.
Госпожо Манолова, солидаризирате ли се с държанието на господин Хаджигенов в съответната обстановка, или се разграничавате?
Какво казвате на българското общество – подкрепяте ли хомосексуалната агитация за деца, или я осъждате?

Другият Ваш претендент е Виктор Лилов, някогашен ръководител на партия ДЕОС. Тази партия бе оповестила за своя цел въвеждане на „ еднополови бракове “, осиновяване на деца от „ еднополови двойки “, право на унаследяване и така нататък

Госпожо Манолова, какво е Вашето отношение по тези въпроси – подкрепяте ли тези желания?

Досега нямате нито едно изявление и нито една позиция по тези тематики.
Включително и по последната самодейност на упоменатите двама господа, подкрепили „ предизборната декларация на гей парада в София “ – забавно по какъв начин един гей церемониал може да има предизборни, т.е. политически, претенции, само че очевидно може. С позицията си Вашите претенденти към този момент обявиха обществен ангажимент съм тези претенции.
Каква е вашата позиция към тези поети от претендентите Ви ЛГБТ-ангажименти – подкрепяте ли ги, или ги отхвърляте?
Госпожо Манолова,

Всеки прави своя избор. Вие очаквате изборът на хората, само че и те чакат Вашия избор.
Досега изборът Ви е да заобикаляте тези въпроси, въпреки че бихте коментирали и бейзболен мач, единствено да Ви дават по малкия екран. Поднасям извинения, в случай че сте специалист и по бейзбол.
Но всички тези въпроси стоят отворени към Вас.
И чакат Вашия отговор.
За Вас персонално този отговор може да бъде душеспасителен.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР