Господин Бухал тъкмо се е настанил в любимото си синьо

...
Господин Бухал тъкмо се е настанил в любимото си синьо
Коментари Харесай

"Кой вдига врява" или как да живеем в мир със съседите

Господин Бухал таман се е настанил в обичаното си синьо кресло с хубава книга и чаша чай, когато проблемите в къщата на ул. " Червенушка " №8 стартират.

Да живееш в естетика със съседите си е предизвикателство, когато си мечка, която се подготвя за своя зимен сън в Ню Йорк. От танцуващи кенгура до пеещи котки, " Кой подвига олелия? " на Пола Шер демонстрира на децата по какъв начин животните и хората могат да работят дружно, с цел да преодолеят разликите си и да съжителстват в съгласие. Модерната класика на Пола Шер с илюстрации на Стан Мак към този момент е и на български в превод на Радостина Николова, заяви издателство " Мармот ".

Сюжетът на книгата припомня пъзел, в който господин Бухал, в качеството си на шеф, подрежда съседите и търси баланс. Тази смешна история, оповестена за първи път през 1972 година, звучи все едно се разиграва в прилежащия вход.

През последните 40 години " Кой подвига има вяра " е обичаната книга на милиони деца по света и е считана за съвременна класика в детската литература. Историята на самата книга и нейните създатели е също толкоз невероятна и вълнуваща, колкото и животът на улица " Червенушка " №8.

 Издателство
Издателство " Мармот "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР