Господата политици да внимават с мъжките целувки при официалните политически

...
Господата политици да внимават с мъжките целувки при официалните политически
Коментари Харесай

Съветват Борисов да внимава с мъжките целувки при официални срещи

Господата политици да внимават с мъжките целувки при формалните политически срещи. Прекалената безцеремонност в този тип срещи е нож с две остриета.

Така имидж консултантът проф. Любомир Стойков разяснява в утринния блок на БиТиВи проявената непосредственост сред премиера Борисов и френския президент Еманюел Макрон при визитата му у нас през предходната седмица.

 Макрон бил тънък психолог, влезнал в стила на Борисов, с цел да получи поддръжката му
Макрон бил тънък психолог, влезнал в стила на Борисов, с цел да получи поддръжката му

Посещението му било огромен късмет за България

Стойков уточни, че шегите и хумора на Борисов не са изненада, а наклонността на " политтейнмънт " (съединяване на политика с развлечението) се следи не от през вчерашния ден на политическата сцена.

" Силвио Берлускони да вземем за пример харесва сходно държание, счита се, че разчупва преградите на студения протокол. Но не може и да пренебрегнем разликите в културата - ние харесваме по-късата отдалеченост ", добави специалистът.

Мария Конакчиева, представител на Френския културен институт, е безапелационна, че политическият протокол се трансформира.

" Не може да пожелаваме към този момент толкоз строги правила. Във Франция да вземем за пример нямаше никакъв отклик за това, там приказват за мадам Макрон като дипломат на огромните френски марки, които са ѝ дадени да показва Франция по света ", разяснява тя.

По мотив облеклата Стойков уточни, че би разкритикувал единствено дължината на роклите на Брижит Макрон и добави, че приложението на гърдите ѝ не е била най-хубавият избор.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР