Горна Оряховица. Създадохме Образование България 2030 с конкретни цели –

...
Горна Оряховица. Създадохме Образование България 2030 с конкретни цели –
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Ева Майдел, ГЕРБ: Работим до 2030 г. всички млади да завършват средно образование функционално грамотни

Горна Оряховица. „ Създадохме Образование България 2030 с съответни цели – да подобрим качеството на образованието в България. Работим до 2030 година всички млади да приключват приблизително обучение функционално грамотни, а най-малко 80% от неотдавна приключилите да се осъществят на пазара на труда. Стандартът на живот е висок там, където образованието е качествено. ГЕРБ е единствената партия, в която осъзнаваме това и поставихме образованието като главен приоритет, инвестирайки големи средства за по-високи заплати на учителите, по-модерни класни стаи и учебни заведения, по-малко отпаднали деца от учебно заведение и възстановяване на уменията и имиджа на учителската специалност. “ Това съобщи претендентът за евродепутат от ГЕРБ Ева Майдел по време на среща с учители и шефове в Горна Оряховица на 16 май 2019 година, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
Ева Майдел е основател и съосновател на първото по рода си в Европейски Съюз съдружие „ Образование България 2030 “, в което обществен, частен и цивилен бранш работят паралелно с държавното управление за качествено обучение и превъзмогване на дефицита на фрагменти. За четирите години на съществуването си сдружението способства за това тематиката да е приоритет номер едно на държавното управление, да има близо 2000 възпитаници, подготвени на уменията за триумф на 21-и век в границите на акцията „ Научи ме да умея “, да има направени три годишни мониторингови отчета, с които се мери развиването на образованието. Образование България 2030 взе участие с позиции в работните групи за смяна на закона за образованието и да провежда годишно най-голямата конференция за обучение в България.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР