Горещо в политиката и горещо в метеорологичното време - така

...
Горещо в политиката и горещо в метеорологичното време - така
Коментари Харесай

Георги Рачев: Горещо в политиката и в метеорологичното време

Горещо в политиката и горещо в метеорологичното време - по този начин Георги Рачев предвижда времето през идващите дни по Би Ти Ви.

По думите му ще има валежна конюнктура, само че не в обсега, който беше преди една седмица. Очаква ни хубаво време с всичките прищявки, с малко валежи и прегърмявания, градушките ще са местни, на обособени места.

Валежите до неделя ще са 2-3-4 литра до 10-15 на квадратен метър. В София и през днешния ден и на следващия ден времето ще е топло. Изобщо до края на месеца ще е топличко и хубаво, прелестно за море, сподели Рачев.

По молба на феновете метеорологът към този момент включва в прогнозата си и времето в Гърция и Турция, като даде обещание другата седмица да покаже и Балканите.

На Халкидики и по-конкретно на междинния пръст Касандра в Гърция се чакат 29-30 градуса, а слънцето е закачено по 9 часа.

Същевременно на българското море минималните температури ще са 20 градуса при започване на юли, демонстрира 14-дневната прогноза, а морската вода гони 23-24 градуса.

След дребното захлаждане в неделя още веднъж ще има стопляне с типични следобедни превалявания от време в точния момент. Много хубаво юнско време до края на месеца, сподели Рачев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР