Горещата 33-годишната съпруга на убития Мартин Божанов-Нотариуса подлудява с голи

...
Горещата 33-годишната съпруга на убития Мартин Божанов-Нотариуса подлудява с голи
Коментари Харесай

Жената на Нотариуса показва без свян всичко от себе си в горещи СНИМКИ

Горещата 33-годишната брачна половинка на убития Мартин Божанов-Нотариуса подлудява с голи фотоси. Оказа се, че половинката на проверявания постмортем за афери в правораздаването и измами на имотния пазар, мъж с прякор Нотариуса, освен е била звезда в риалити формат, само че се е снимала и гола за българското издание на Playboy.

Гергана Божанова с моминската си фамилия Грънчарова цъфва на корица за юнския брой на изданието, които излиза на пазара на 30 май 2014 година

На част от фотосите е с екипа на Германия, а на други се заиграва с топка в цветовете на Бразилия.

Кадрите неотложно са публикувани в редица спортни уеб сайтове с покъртителни заглавия като: " Гери от " Къртицата " надува свирката за международно! ".

Поводът за фотосесията й е Мондиала 2014 година в Бразилия.

Бъдещата жена на Нотариуса и проверяваща полицайка от ГДБОП се гологъзи единствено по футболна топка на стадиона в Тетевен. На други от фотосите мацката театралничи в цветовете на " селесао ", както и нежно сервира съдийската свирка към устните си.

" Тя излезе от " Къртицата ", с цел да снима специфична сесия и то толкоз гореща, че тревата на стадиона в Тетевен увяхна, мрежите на вратите изгоряха, а седалките започнаха да излъчват тестостерон ", гласи анонсът към представянето й.

Голата и фотосесия обаче е заличена от онлайн пространството, както и редица трудове за нея.

Гергана стартира да работи в ГДБОП месец откакто се дипломира право в Нов Български университет. За назначението й при антимафиотите има умишлен външен конкурс, напарвен особено за нея през май 2021 година Само три месеца по-късно тогавашният началник на ГДБОП Калин Стоянов, който в този момент е вътрешен министър я отстранява от служба.

Божанова е обжалвала пред АССГ и през октомври 2021 година е възобновена на работа, като решението е било доказано през 2022 година и от Върховния административен съд.

От Министерство на вътрешните работи разясниха, че Божанова е почнала работа в ГДБОП още веднъж на 11 май 2022 година като стажант, само че сега е в отпуск по майчинство. От брака си с Нотариуса тя има 6-годишно дете и няколко месечно бебе.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР