Финалистите в Hell's Kitchen 6 победиха своите предшественици от сезон

...
Финалистите в Hell's Kitchen 6 победиха своите предшественици от сезон
Коментари Харесай

Черните куртки от Hell`s Kitchen 6 победиха своите предшественици

Финалистите в Hell's Kitchen 6 победиха своите прародители от сезон 5 в пряк конфликт по време на една от най-тежките вечерни резервации този сезон. Черните куртки Чоткин, Сарамандов, Димитър и Станислав и номинираната за изпъждане с оранжева престилка Никол съумяха да победят своите съперници в последните секунди. Така единствената жена в топ 5 върна черната си куртка.

Звездният тим от сезон 5 стартира обещаващо, само че поредност от неточности им коства триумфа. Въпреки загубата, първенецът Станислав, TikTok сензацията Цвети, приключилата втора Виолета, финалистът Васил и любимецът на феновете Виктор демонстрираха, че са научили доста.
 
 кухнята

Амбициозният Чоткин, който завоюва седмичното предизвикателство, получи премия. Тя беше вечеря с неговата обичана Камелия, която беше един от първите отпаднали участници този сезон. Любовта сред кулинарите пламна в Кухнята на Ада и те си дадоха обещание да продължат връзките си и отвън формата.

Hell's Kitchen 6 продължава идната седмица във вторник, сряда и четвъртък от 20:00 ч. единствено по NOVA. Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в уеб страницата и формалните профили на предаването във Фейсбук, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада ” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР