Горд съм, че падна вчера правителството, защото този човек (Кирил

...
Горд съм, че падна вчера правителството, защото този човек (Кирил
Коментари Харесай

Искрен Митев от ПП: Президентът прави всичко възможно да падне правителството

„ Горд съм, че падна през вчерашния ден държавното управление, тъй като този човек (Кирил Петков) не съобщи правилата на хората, които са го избрали, с цел да задържи властта “, по този начин разяснява сполучливия избор на съмнение депутатът от „ Продължаваме промяната “ Искрен Митев.

„ Вчера за пръв път падна държавно управление с избор на съмнение и това е доста показателно. Когато държавното управление не е кооперативно с мафията и със задкулисието, има избор на съмнение ", сподели още Митев в ефира на Нова ТВ. И изясни, че до момента вотовете на съмнение са употребени като насила от задкулисието - „ или властта остава при теб, или ставаш част от нас “.

" Ние не станахме част от това и загубихме властта “, съобщи депутатът.

„ Президентът Румен Радев направи всичко допустимо да падне това държавно управление и вие го видяхте в изявленията му “, разяснява националният представител.

“ДПС върви под знамената на „ Възраждане “ – за мен по-голямо двуличие няма. Маските паднаха и се видя, че тези хора са едни и същи “, разяснява Митев във връзка

Пеевски бе съпроводен от ръководителя на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, като мина през множеството от симпатизанти на партията, само че отхвърли да беседва с публицисти.

„ Три месеца Волдемор изяснява по какъв начин ние ще предадем България, по какъв начин Кирил Петков ще съобщи България, подвигнаха тематиката за Северна Македония – по какъв начин ще вземем решение, ще създадем най-лошото за България, ще предадем българския интерес и какво се случи? Оплюваха ни, оплюваха ни, оплюваха ни, през вчерашния ден пада държавното управление, Движение за права и свободи подвига европейското предложение - френското предложение, което цяла седмица се опитваме да разбираем, че е най-хубавото за България. Вчера Движение за права и свободи го подвига и след един час го поддържа ГЕРБ, а през днешния ден ще видите какво ще се случи в залата “, разяснява Митев във връзка оповестяването от водача на ГЕРБ Бойко Борисов, че ще

„ Не бяхме готови, ние една година по-рано бяхме хората, които бяха на площада. Видяхте какъв брой хора през вчерашния ден бяха на площада и се надявам доста повече от тях да стартират да заемат местата на тези, които явно не желаят да работят за България “, сподели още Искрен Митев в ефира на Нова ТВ.

„ Българското общество е задоволително пораснало, гласът на протестиращите е задоволително мощен, с цел да си мисли някой, че ще продължава това да се случва “, сподели още депутатът от Политическа партия.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР