Google направи своя чатбот Bard AI достъпен за обществеността през

...
Google направи своя чатбот Bard AI достъпен за обществеността през
Коментари Харесай

Bard AI вече е достъпен на над 40 езика

Google направи своя чатбот Bard AI наличен за обществеността през май, по време на Гугъл I/O 2023, само че единствено на британски, японски и корейски за начало, с обещания за повече. Два месеца по-късно съперникът ChatGPT на софтуерния колос към този момент поддържа повече от общо 40 езика.

Поддържаните езици на Bard включват арабски, китайски, немски, хинди и испански, съгласно обява в блог, обявяваща разширението. И макар че чатботът в началото беше наличен единствено в 180 англоговорящи страни, използването се разшири в Европа, Южна Америка, Африка и другаде. 
-->
Bard има няколко нови функционалности, като вокализация на отговорите, тъй че да можете да ги чуете, в случай че сте поискали стихотворения или диалогова сцена, или в случай че има комплицирано наречие. 

Друго заричане на Гугъл I/O също се извършва: стартиране на изображения в Bard, с цел да ви помогне да анализирате, да създадете надпис или да намерите повече информация в интернет. В момента тази функционалност е налична единствено на британски. 

Друга нова функционалност ви разрешава да измененията отговорите на Bard, с цел да дават отговор на мечтан звук или дължина - да вземем за пример можете да ги извършите по-дълги, по-къси, по-прости, по-професионални или по-небрежни. И в случай че желаете да продължите диалозите на Bard от там, където сте спрели, можете да закачите отговорите и да ги запазите в странична лента. 

За програмистите там нова функционалност на Bard ви разрешава да експортирате код на Python към Replit в допълнение към Гугъл Colab. Можете също по този начин да споделяте вашите отговори или даже цели чатове на Bard с други посредством връзки за шерване. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР