Голямо имение, частен басейн, личен фитнес, последен модел автомобил в

...
Голямо имение, частен басейн, личен фитнес, последен модел автомобил в
Коментари Харесай

Мирослава от „Игри на волята“: Милионерката, която не иска да е просто Барби

Голямо имение, частен басейн, персонален фитнес, финален модел автомобил в гаража . И богат съпруг-мечта , който угажда на всичките й прищявки. Всеки би си помислил, че сходен вид жена в никакъв случай не би напуснала комфорта на подредения си първокласен живот . Мирослава обаче има всичко, изброено нагоре и все пак оставя мечтания живот, с цел да се впусне в рисковото премеждие " Игри на волята: България ".
 
 Мирослава
Този сезон, дамите в надпреварата имат страхотна физическа подготовка , а досегашният капитан на Непобедими е следващото удостоверение на този факт.

                 

Когато за пръв път племето й попадна на Дивата река, всички чакаха от нея да се цупи и глези, да мрънка, че спи на земята и няма никаква храна. Но, не!

Мирослава евентуално бе единствената от племето, която нито за момент не се оплака от суровите условия и глада .

Сигурно тъй като знае 2 и 200 , както самата тъмнокоса хубавица описа за себе си във визитката за предаването.
 
 Мирослава
Животът на Мира не постоянно е бил толкоз розов и разточителен. 35-годишната снаха на крупни земеделци е родом от Златоград в Родопите, където като дете е хранила животните и се е занимавала със селска работа. В следствие Мирослава взема решение, че би трябвало да учи, с цел да сполучи. Решението оправдава упованията й и откакто приключва университет, тя стартира работа в държавна институция, където среща брачна половинка си .

                 

Това прекатурва живота й - Мира не скри от феновете, че през днешния ден живее като същинска принцеса , само че даже от профила й в обществените мрежи лъха невзискателност . Няма нито маркови облекла, нито скъпи почивки или непотребна проява на благоденствие. Дори в противен случай - Мирослава разгласява главно фамилни фотоси с мъжа и децата им, а също по този начин по всичко си проличава и, че е запалена кулинарка . Е, тук там се прокрадва и някоя яхта, само че е по-скоро за цвят.

Участничката в " Игри на волята " постоянно радва почитателите си домашни предписания, които наподобяват много апетитно.
                 

 
Ако ви се коства, че Мирослава е във физическа форма, в която ще видите доста малко майки на две деца, не грешите. Участничката е постоянна в тренировките във фитнеса и самият факт, че сама се е подготвяла за " Игри на волята " е повече от сладкодумен.

 
 Мирослава
Тя с лекост (и още веднъж без да се оплаква) се включва във всички тествания и борби, през които минават племената. При това не рядко се изправя против олимпийски първенци.

                 

" Искам когато синовете ми пораснат, да търсят подобен вид дами - мощни и почтени ", показа хубавицата след една от борбите и описа, че за нея е значимо да бъде образец за децата си. Което единствено потвърждава, че полезностите й надвишават това да бъде просто послушна брачна половинка на паралия.

                 

Истината е, че родопчанката има извънредно ефирно наличие и въпреки не постоянно да е на гребена на вълната, Мирослава стои извънредно твърдо. И няма да е изненада в случай че тя се очертае измежду любимците за победа .

Защото има желязна воля . Нали точно на нея са отдадени " Игри на волята ".
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР