Голямата звезда на Реал Мадрид Карим Бензема призна, че раздялата

...
Голямата звезда на Реал Мадрид Карим Бензема призна, че раздялата
Коментари Харесай

Напускането на Кристиано ме накара да променя играта си, призна Бензема

Голямата звезда на Реал Мадрид Карим Бензема призна, че раздялата на Кристиано Роналдо с тима през 2018 година е предиздвикала французина да промени своята игра.
 Бензема: Изучил съм Кристиано изцяло, само че е невероятно да го копирам Бензема: Изучил съм Кристиано изцяло, само че е невероятно да го копирам
“За мен е по-различно, откогато Кристиано напусна Реал Мадрид. Вярно е, че по-късно означих много повече голове, само че когато Роналдо беше тук, стилът ни на игра беше друг и аз давах повече асистенции. Той в действителност ми помагаше на терена и отвън него. Но тогава аз знаех, че съм кадърен на повече, и когато той си потегли, настъпи моментът да трансформира играта и упоритостите си и в този момент се оправям толкоз добре ”, разяснява Бензема преди конфликта с Айнтрахт (Франкфурт) за Суперкупата на Европа.

Той разиска и самия дуел. “Пътят ни беше много сложен, само че и доста добър. Мечта е да бъдем тук. Готови сме и ще дадем всичко от себе си за трофея. Не мисля за обстоятелството, че Марсело има 25, а за това да печеля всеки вероятен шампионат с моя тим. Никога не става въпрос за персонални провокации, а за това да оказвам помощ на отбора ми да побеждава. Моето предизвикателство е всяка година да давам най-хубавото от себе си за тима ми и постоянно да оказвам помощ. Възрастта ми няма значение, тялото ми е добре. Трудим се старателно на терена и отвън него, като имаме добър състав. Има доста хора, които могат да играят като нападател. Гордост е да бъда капитан поради положения труд, откогато съм дребен. Но нищо не се е трансформирало - възгледите ми за това какво би трябвало да върша си остават същите ”, добави голмайсторът.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР