Голямата звезда на Барселона и световния футбол Лионел Меси даде

...
Голямата звезда на Барселона и световния футбол Лионел Меси даде
Коментари Харесай

Лео Меси: Цялото ми време е насочено към децата

Голямата звезда на Барселона и международния футбол Лионел Меси даде изявление във връзка 90-годишнината на Ла Лига. Бълхата е водещ изпълнител в шампионата със своите 432 попадения. “Да бъда лидер във безконечната класация на Ла Лига е нещо особено. Мисля, че това е един от най-хубавите върхове, които имам ”, съобщи аржентинецът в изявление пред уеб страницата на Ла Лига, написа Dsport.bg.

Той приказва и за фамилията си. “Сега нещата при мен са други. Цялото ми време е маркирано от децата. Приключваме с тренировката, отивам у дома да хапна небрежно и излизам да взема децата от учебно заведение. Много сме подвластни от тях и значително ми редуцират почивката ”, сподели още Лео.

“Много пъти си припомням какво ми споделяше Ето’о: “Ще пристигна денят, в който ще започнеш да бележиш ”. Защото имах доста положения и не ги вкарвах. Един ден се отпуших и всички започнаха да влизат. Сега мисля по-малко за гола и повече за играта ”, показа Меси.

“Десетката ” изясни на какво се дължи подобрението му при осъществяването на директни свободни удари. “Започнах да виждам повече вратаря - дали се движи преди осъществяването, дали прави крачка в някоя посока, или не. Започнах да виждам по какъв начин реагира, по какъв начин е издигната стената. Сега уча нещата доста повече. Подобрявам и шута си по време на тренировки ”, разкри той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР