Голямата цел на българския боксьор Кубрат Пулев беше да се

...
Голямата цел на българския боксьор Кубрат Пулев беше да се
Коментари Харесай

Кобрата проговори за Суши, закани се на световния шампион

Голямата цел на българския боксьор Кубрат Пулев беше да се изправи против Антъни Джошуа. Само че... международният първенец към този момент е различен - Анди Руис.

" Бих посъветвал Джошуа да не се хвърля на реванш с Руис, тъй като ще загуби още веднъж. При това още по-тежко. Видяхте, че той бе в действителност беззащитен. Има една доста хубава българска сентенция - не си прави сметки без кръчмар ", разяснява Кобрата, представен от Gong.bg.

Но огромната вест е друга: от щаба на Кобрата оповестиха, че към този момент се водят договаряния за мач с Руис. По думите на българина е доста евентуално през ноември да има мач с него за международните трофеи.

Сблъсък сред Кобрата и Фюри сигурно няма да има, защото той е много по-назад в ранглистата на IBF.

Кобрата още веднъж разяснява и проблема с целувката с репортерката Дженифър Ривало. Преди по-малко от месец комисия в Калифорния отсъди с изключение на парична глоба и наложителен курс против полов тормоз.

" Започнах курсовете и ще извърша това, което са ми сложили от комисията като наказване. До 22 юли ще направя всичко, което желаят от мен, с цел да мога да си върна лиценза. Смятам, че това е още един житейски опит, който ще натрупам и ще ме обогати ", съобщи той.

Иначе курсовете били забавни - нова материя за Кобрата.

Междувременно Антъни Джошуа задейства клаузата за реванш с Руис.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР