Голямата сръбска звезда Цеца Величкович е любимка на българите. Тя

...
Голямата сръбска звезда Цеца Величкович е любимка на българите. Тя
Коментари Харесай

Българи цакат по 40 бона за Цеца! Вижте срещу какъв хонорар идват другите сръбски певци у нас

Голямата сръбска звезда Цеца Величкович е фаворитка на българите. Тя също обожава българската аудитория, изключително когато някой я предложения на частно празненство против хонорара й от 40 бона. Тя е най-добре платената сръбска певица. Лапа доста повече от останалите си сътрудници, разбра HotArena .

Освен огромните концерти, които прави за родната аудитория, тя пее на защита публика на изискани частни празненства, сватби и кръщенета. Хонорарът й от 40 хиляди е бетонен и не предстои на коментар . Всички сръбски звезди си имат оповестени цени за български участия, като само Лепа Брена и Миле Китич са по договаряне и сумата може да варира, писа „ Шоу “.

Обичаната Индира Радич , с чиито кавъри Ивана проби на музикалната сцена, е паднала на 7 хилядарки. Шабан Шаулич взима с 5 бона повече от нея. Драгана Миркович е на половината на Цеца – 20 000 лв., а Йелена Карлеуша е цели 15 бона.

Голяма изненада придизвика оповестената цена за огромната Неда Украден . Явно феновете й са се позагубили, тъй като тя се съгласява да пее против едвам 4 хилядарки. Толкова в България взимат къде-къде по-непопулярните певици.

Кеба идва у нас против 4 000 лв., Весна Змиянац е свалила мизата на 3 бона.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР