Голямата поляна на Южния парк в София се превърна в

...
Голямата поляна на Южния парк в София се превърна в
Коментари Харесай

Лео Бианки представи истинско гурме-приключение

Голямата поляна на Южния парк в София се трансформира в същинска грил-арена за финала на кулинарното турне Coca-Cola Chill&Grill. Голямата изненада за всички посетители на събитието беше предизвикването на Лео Бианки.

Близо 150 фамилии споделиха дружно с чаровния италианец страстта от готвенето. През целия ден спечелилите от зоната за независимо готвене - Simply Tastly, участваха в гурме-грил демонстрацията на Лео, като му помагаха в приготвянето на апетитни бургери.

В грил прекарването се включи и талисманът на самодейността „ Да почистим България дружно “ - Зеленко Зеленков, който насърчаваше всички посетители да върнат празните си пластмасови бутилки в машината за преработване и да завоюват премия от Кока-Кола. Така за целия ден бяха събрани 7 000 бутилки, като общият брой на всички пластмасови бутилки, събрани за преработване по време на Coca-Cola Chill&Grill в Пловдив, Русе, Бургас и София, е 18 600.

Празникът продължи до 22:00 часа с вкусна проява на фамилни предписания от опитния кулинар Сандра Алексиева от 1001 предписания и усмихнатата телевизионна водеща Даниела Колева. През целия ден чаровният артист Ники Станоев приканваше гостите да се включат в разнообразните фамилни завършения, а футболистът Ваня Джаферович се погрижи за заниманието на най-малките грил-фенове.

В специфичната Chill&Play зона ги чакаха игри с топка и трудности, скачане с чували, изтегляне на въже, федербал и други забавни интензивности. Финалът на Coca-Cola Chill & Grill беше също толкоз парещ - събитието приключи с концерт на Вили Стоянов и The Old School Trombone, които раздвижиха публиката с фънк и джаз ритми.

Стефан Вълдобрев и Обичайните обвинени сложиха края на неделното грил прекарване, изпълнявайки някои от обичаните български песни.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР