Голямата изненада на тези избори ще бъде Възраждане, коментира кандидатът

...
Голямата изненада на тези избори ще бъде Възраждане, коментира кандидатът
Коментари Харесай

Добрев предупреждава: Активността на вота ще е ниска, хората си мислят, че няма да има правителство

" Голямата изненада на тези избори ще бъде " Възраждане ", разяснява претендентът за депутат от ГЕРБ Делян Добрев в предаването " Стълбището " по Дарик радио.

Той изясни, че по целия свят популистките партии имат напредък.

" Конкретно на тези избори изборната интензивност ще бъде още по-ниска... Причината е, че гласоподавателите си мислят, че няма да има държавно управление ", изясни Делян Добрев.

" Още преди 4 години България стана акционер в терминала за регазификация в Гърция ", изясни Добрев и уточни това като малко прочут факт, който обаче " можем да оповестяваме със самочувствие ".

" Специално ние в България можем без съветски газ ", безапелационен е Делян Добрев и изясни, че в Европа не е по този начин.

" За България нищо значително няма да се случи, ние можем да сменяем " Газпром "... Още март месец казахме, че България би трябвало да стартира международен търг за доставки ", безапелационен е той.

Добрев изясни, че ние сме дребен потребител, само че бизнесът ни доста зависи от цената на газа.

" Още президентът Първанов започва диалога с Азербайджан за газ... Още през 2012 година договорихме ниските цени на газа от Азербайджан ", изясни Делян Добрев. " Накрая страданието ще остане единствено за Русия... Европа ще размени терминалите и по-късно няма да ѝ би трябвало този съветски газ ", безапелационен е Делян Добрев.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !    
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР