Голямата част от партиите вече се явяват за 3 път

...
Голямата част от партиите вече се явяват за 3 път
Коментари Харесай

Борислав Ангелов: В момента е много важно за тези избори да имаме вариант

" Голямата част от партиите към този момент се явяват за 3 път на избори в границите на 2 години. Може би ненапълно изненадата, която виждаме, е, че в Българска социалистическа партия се оферират на 6 места да има, в смисъл 6 души да водят две листи, другите има някъде по 3 има в Движение за права и свободи, в ГЕРБ има две, в " Продължаваме промяната “ и " Демократична България “ също има три ". Това сподели в обзора на деня " Това е България " на Радио " Фокус " Борислав Ангелов, политолог в отговор на въпроса, има ли изненада в листите?

" Това е една процедура, която се употребява доста от дълго време, тя си има и обичаи в българското общество. Не знам дали знаят и нашите слушатели, само че на времето Стамболов на избори се е явявал близо в 2/3 от всичките листи е бил в тях е участвал, и по-късно се е отказвал и се явявал единствено от едно място. Това е номер, който се практикува ", сподели Ангелов.

" Това се назовава приливане на престиж, да повдигнеш и резултата на партията. И да направиш по този начин, че ти да увеличиш общия общ брой на гласовете, които са прави като изцяло за групировката, за нейната национална листа. Това не е нещо ново ", добави той.

" В последните изключително две години 5 пъти да вървим на изборите. Някой счита ли по какъв начин партиите могат да извеждат непрестанно нови лица, тъй като доста мои сътрудници споделят " Необходими са нови лица “?

" Tолкова доста хора ли има готови за огромната политика? Самите уредници, самите публицисти, хората не могат да ги запомнят тези имена. Ние сега е доста значимо за тези избори да имаме вид, подобен резултат да се получи, че да може да се направи постоянно държавно управление ", сподели в заключение Борислав Ангелов.

Цоня СЪБЧЕВА
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР