Голямата актриса Стоянка Мутафова е на път да се размине

...
Голямата актриса Стоянка Мутафова е на път да се размине
Коментари Харесай

Жалко! Голямата Стоянка Мутафова се разминава с „Гинес“

Голямата актриса Стоянка Мутафова е на път да се размине със заслуженото регистриране в книгата на върховете „ Гинес “. Както е известно, Госпожа Стихийно злополучие заслужи мястото си там като най-възрастната настояща актриса в света и вписването й в влиятелния лист би трябвало да стане в околните седмици. То обаче може и въобще да не стане факт, тъй като няма кой да заплати таксата за регистриране в размер на 6500 британски лири, оповестява „ България през днешния ден “. Обърната в левове, сумата е към 15 000 лв.. Процедурите за попадане в книгата на върховете „ Гинес “ са две, коментира изданието. Първата е да се заплати въпросната такса за регистриране, след което нейни представители да дойдат в България, с цел да гледат представления на Мутафова и да създадат изявленията с нея.

Втората процедура е актрисата да дава отговор на строги закрепени правила, свързани в огромна степен и с физическото й положение, което при именитата българка е мъчно изпълнимо поради напредналата й възраст.

Предложението Стоянка Мутафова да бъде вписана в „ Гинес “ беше направено през ноември предходната година от представители на Българския културен институт в Лондон и със съдействието на тогавашния министър на културата Вежди Рашидов. Оттогава публично не е известно представители на „ Гинес “ да са идвали в България по отношение на номинацията. „ Не държа да съм в „ Гинес “. Нямам 15 000 лв. непотребни. След като ни обраха с щерка ми Муки, не разполагам с непотребни средства. Изкарвам това, с което пребивавам, и такова международно самопризнание не ми е нужно “, разяснява обстановката Стоянка Мутафова, представена от „ България през днешния ден “.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР