Голяма наркооранжерия за отглеждане на канабис беше разкрита днес в

...
Голяма наркооранжерия за отглеждане на канабис беше разкрита днес в
Коментари Харесай

Разкрита е голяма наркооранжерия за отглеждане на канабис в Троян



Голяма наркооранжерия за развъждане на канабис беше разкрита през днешния ден в Троян, в икономически пространства на някогашен цех. Задържани са и трима души с обвинявания за произвеждане за разпространяване на наркотични субстанции

Това е осмата разкрита наркооранжерия за развъждане и произвеждане на канабис за последната година, на територията на област Ловеч, разясни окръжният прокурор Валентин Вълков.

" Отново високотехнологични уреди за произвеждане на марихуана, в много огромно количество, над две хиляди бройки, две пространства, в които  се създава марихуаната и трето, където се суши продукцията, надлежно приготвя се за експедиция и реализация на пазара ", уточни Вълков.

На място са открити и арестувани трима души от Луковит и Червен бряг, които ще останат в ареста  най-малко за 72 ч. с обвиняване за произвеждане за разпространяване на високо рискови наркотични субстанции. 

От прокуратурата ще изискат и непрекъсната мярка за задържане като е допустимо в хода на следствието да им бъдат повдигнати и други обвинявания, добави Вълков:

" При претършуване на домовете на тези лица са открити  към 20 хиляди лв. и над 20 хиляди евро в единия дом и механически уреди за заглушаване на мобилни апарати ".

Установените наркотични субстанции ще бъдат конфискувани и унищожени.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР