Голяма драма настъпва в живота на Преслава. Певицата вече е

...
Голяма драма настъпва в живота на Преслава. Певицата вече е
Коментари Харесай

Преслава: Не издържам повече! Искам да пея!

Голяма драма настава в живота на Преслава. Певицата към този момент е извънредно обезверена поради неналичието на изяви. В последните си включвания в обществените мрежи тя признава, че към този момент не устоя, желае си публиката и участията назад.

"Не устоявам повече! Просто желая да пея! ", ядосва се Преслава на затворените заведения и неналичието на участия.

Огромни финансови загуби търпи изпълнителката всеки минал ден, в който не може да пее пред аудитория. Най-малко 3 бона е хонорарът за присъединяване й на вечер, а досега тя и компанията, за която работи, са натрупали десетки хиляди левове загуби. Макар добричлийката да не се оплаква пред феновете си в обществените мрежи, си проличава, че и това й тежи.

"Като нямам участия, ще си пея където ми падне - в колата, в банята, пред огледалото! То не се устоя към този момент ", споделя 36-годишната фолкаджийка.

За да притъпи разочарованието от неналичието на срещи с аудитория, Преслава записа по този начин известния в последно време машъп (подборка от остарели части - б.а.). Компилацията от няколко хитови ретро чалга песни безусловно отвя чалга почитателите. Само за ден миксът натрупа колосалните 300 хиляди гледания и издуха младия Емрах Стораро от първото място в класацията на Ютуб. Папи Ханс също се опита да пробие ден преди студентския празник, само че остана на трето място да диша прахта на чалга шлагерите. "Аз просто пея, с цел да се напея! Това е дребна част от моите обичани ретро песни! Да вдигнем малко настроението около идните празници! ", написа Преслава като обръщение към почитателите си и разгласява машъпа.

Певицата дотам изгаря от пристрастеността си към участията, че дружно със Софка направиха половинчасов лайф в инстаграм. По време на непретенциозно събиране за рождения ден на Софи Маринова двете чалгарки избухнаха пред онлайн публиката си с песни и танци, писа "България Днес ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР