Голяма част от нас смятат, цветовете не влияят на нашите

...
Голяма част от нас смятат, цветовете не влияят на нашите
Коментари Харесай

Кажи ми любимия си цвят, за да ти кажа какъв си


Голяма част от нас считат, цветовете не въздействат на нашите избори, усеща и държание. Всъщност е тъкмо противоположното. Бихте ли си боядисали спалнята черна, бихте ли носили искрящо зелено на работа? Повечето биха споделили „ не “, само че в случай че цветовете не ни въздействат, тогава за какво отговаряме негативно на въпроса, нали е просто цвят? Всъщност обичаният ни цвят приказва за физическото, психическото и прочувственото ни положение. Ето какво споделя вашият обичан цвят за вас:
Червено
Хората, които избират аления цвят, са дейни, радостни и оптимистични. Обичат да са център на вниманието. Тези хора имат спортна завист и не биха се примирили с второ място. Друга линия на характера им е, че обичат оригиналността и постоянно се целят да основат нещо ново и друго. Мечтатели са и не се отхвърлят, до момента в който не реализиран желанията си.


Подходящи специалности: брилянтни, магнетични и ослепителни, те ще се оправят най-добре в работата с други хора. Одобрението от другите ще ги стимулира и ще ги окуражи да реализират още по-добри резултати. Професия обвързана с артистичност е подобаваща за тях, тъй като те мощно държат на своята самостоятелност и монотонната работа ще им омръзне бързо. Освен в сферите на изкуството, им се отдават още търговията, маркетинга и рекламата.Негативни характерности:•Нетърпеливи•Импулсивни•Обичащи адреналина дотам, че да ги вкара в неприятности•Егоисти

Синьо
Различни изследвания демонстрират, че този цвят е обичан на огромна част от мъжката публика.  Той характеризира мира и спокойствието. Действа успокояващо, уравновесява пулса и кръвното налягане. Хората, които работят в сини стаи, са по-продуктивни. В бизнеса този цвят се употребява най-често при иновационните технологии. Според цветната логика на психиката хората със „ наследник темперамент ” са в непрекъснато търсене на естетика и баланс. Те ценят приятелите и фамилията си,  рядко излизат от личния си обществен кръг. Този вид персони се придържат към традицията и не обичат екстравагантността и непредвидените обстановки.



Имат потребност от ред и организация в живота си. Не биха се обвързали с чужденец или преместили в чужбина. Предпочитат да не тестват нови неща, а залагат на храната, музиката, работата и местата, които обичат и към този момент са тествали. Маниаци са на тематика непорочност и подреденост.В професионален проект са в двете крайности - или са самостоятелни бизнесмени или елементарни чиновници, които следват заповеди. Заради тяхната спокойна натура са способни да бъдат отлични служащи и в това време сполучливи мениджъри.Взимат драговолно мнението на другите и мощно се въздействат от него. Имат доста другари и множеството са от детството. Във всяка връзка са правилни и лоялни, в това число и в сантиментален проект. 
Зелен
 Ако това е обичаният ви цвят, то значи вие сте грижовни и във ваше лице може да се откри превъзходен другар и сътрудник. „ Зеленият “  вид персони се характеризират с преданост и честност. Добри слушатели са и постоянно ще ви предложат рамо, на което да поплачете. Разговорите с тях могат да бъдат лечебни и успокояващи.



Склонни са да сложат личните си проблеми и грижи на назад във времето, с цел да оказват помощ първо на своите близки. Имат способността да виждат „ огромната картина “, което им оказва помощ да взимат положителни решения. Не се вглеждат доста в детайлите. Бързо се учат и възприемат нови науки без проблем.Изключително прочувствени са. Показват възприятията си, което разрешава на близките да ги опознават бързо. Когато стане въпрос до взаимоотношения, „ зелените “ са непретенциозни и постоянно позитивно настроени. Склонни са да не помнят бързо измяната и да дават втори късмет на хората.
Жълто
Хората с обичан цвят жълто са перфекционисти. Имат огромни проекти и упоритости. Поставят си огромни цели, само че имат потребност да работят върху себе си и да се концентрират, с цел да бъдат способни да ги реализиран.


Този вид персони са занимателни и вълнуващи. Имат положително образование, положителни маниери, само че в това време отлично възприятие за комизъм,което ги прави желана компания. Когато не са в въодушевление, са доста нападателни, само че това е единствено краткотрайно. Лесно раздразними са. Особено се тревожат за приятелите и фамилията си.Най-характерното за тях е, че са самостоятелни. Винаги желаят сами да се оправят с всяка тежка обстановка и да разчитат само на себе си. Предпочитат да поддържат връзка с стеснен кръг от хора, в сравнение с да са в огромни и шумни компании. Тъй като са доста импулсивни, на „ жълтурковците “ им е мъчно да икономисват пари и да се придържат към избран бюджет. Независимо какъв брой печелят, най-вероятно ще да похарчат всичко.Избягват физически действия, избират да прочетат някоя вълнуваща книга. Обичат логичен игри, пъзели и кръстословици.Подбират сътрудниците си деликатно и простят мъчно. Често оставят усещане, че им е добре да са сами и самостоятелни.
Черно
Хората с обичан цвят черно са доста взискателни и комплицирани като персони. Притежават следните характерности:•Сериозни•Уверени•Силни•Решителни•Емоционално уравновесени•Интровертни



Интересно е да се означи, че черният цвят се възприема друго в обособените култури, а даже и хора от една просвета, имат друго усещане към цвета. Някой го възприемат като погребален, по тази причина го свързват с горест, други с тайнственост, а трети с грациозност и изтънченост. А други употребяват черното като знак за протест. Ако обичате черното и го носите всекидневно, бихте имали проблем с хора, които не харесват този цвят. Това може да придвижи негативизма и върху вас и вашата персона, което ще усложни връзките ви.Хората, които обичат черният цвят, са решителни, авторитетни и самоуверени, по тази причина най-вероятно е да ги видите седнали на лидерското място в изтънчен черен тоалет.
Бяло



Белият цвят се обвързва с нежността и невинността. Но малко хора го избират. Символизира ново начало и постоянно се трансформира в обичан цвят след житейска смяна. Изборът на бялото приказва за убеденост в личността, искреност и блян към съвършенство. Този цвят приказва за храброст.Други характерности:•Оптимизъм
•Независимост•Хармония•Мъдрост•Себеосъзнаване •Увереност 
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР