„Голяма част от ефектите на войната върху Европа, и съответно

...
„Голяма част от ефектите на войната върху Европа, и съответно
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Дестабилизацията на политическата обстановка у нас е победа за руснаците

„ Голяма част от резултатите на войната върху Европа, и надлежно върху България, дават своето отражение. Русия има интерес да бъде пробита евроатлантическата общественост и най-слабото звено се оказа България. Някои от играчите, които вземат участие във вътрешнополитически аспект може и да не си дават сметка за това “, съобщи той пред Нова телевизия.

Според него темета за Република Северна Македония е менажирана от съветските сътрудници у нас. Тази карта била безусловно оправдание - откъм гърба се крият други ползи. Каквото и да се приказва става дума за пари.

Атанасов обаче бе безапелационен, че ще се опитат да запазят това държавно управление.

„ Утре ще има съвещание на партията и детайлно ще обсъдим ситуацията в страната и нашето държание. Слави Трифонов приказва от свое име - не може поради егото му да се излагат на заплаха ползите на България. Настоящото държавно управление е извънредно потребно за страната. Трябва да се опитаме да го задържим. Трябва да се търси поддръжка за него, само че и лидерско отношение на Политическа партия и ръководителите й “, разясни той.

„ Много е значимо да съществува това държавно управление с болшинство от Народното събрание, с цел да можем да получим пари от Европейски Съюз. В тази конюнктура би трябвало да има държавно управление с евроатлантическа ориентировка “, добави Атанас Атанасов.

„ Има риск в България от преформатиране на политическото пространство - това не би трябвало да се позволява. Има първа мощ, която би трябвало да организира диалози със сегашните си сътрудници и с опозицията. От Има Такъв Народ се гласят да вземат мандат и той да бъде стихотворец от Николай Василев. Трябва разсъдък при ръководството на парите. Аз вярвам на финасовия министър, бюджетът е в положително положение “, разяснява още съпредседателят на „ Демократична България “.

На въпрос ще работят ли с Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, в случай че се стигне до нови избори, той отговори: „ Ако получим мандат за сформиране на държавно управление ще забележим дали ще работим с Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия. Не ме карайте да поставям каруцата пред коня “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР