Голяма част от депутатите от Възраждане, включително и лидерът на

...
Голяма част от депутатите от Възраждане, включително и лидерът на
Коментари Харесай

Възраждане влезе без сертификат в НС, Костадинов сравни мярката със забрана срещу евреи

Голяма част от депутатите от " Възраждане ", в това число и водачът на партията Костадин Костадинов, влезе без зелен документ в постройката на Народното събрание.

Мярката стартира да важи от 24 януари, а през днешния ден е първото постоянно съвещание, за което народните представители би трябвало да показват документ за имунизация, преболедуване, негативен тест или антитела, с цел да стигнат до работните си места.

" Ние не отиваме в магазин, а отиваме да работим. Доказано е, че никакви ограничавания не дават резултат освен в България, а където и да е по света. Ние се борим това да отпадне за всички българи. Ще влезем, както влизаме всеки ден. Тези документи са противоконституционни. Ние не отиваме в магазин, а отиваме да работим. Доказано е, че никакви ограничавания не дават резултат освен в България, а където и да е по света ", безапелационен беше Цончо Ганев.

Лидерът на партията влезе малко след него с думите, че мярката за зелените документи за влизане в Народно събрание наподобява на възбрана от Втората международна война евреите да влизат в Народното събрание.

Малко по-рано в NOVA Костадинов беше безапелационен, че партията му няма да съблюдава рестриктивните мерки за достъп до Народно събрание и прикани всички български жители, които се усещат дискриминирани, да постъпят по същия метод.

" Никой не желае кавги по тази тематика, само че зеленият документ потвърди своята неефективност. Не би трябвало да има разделяне сред българските жители по тази тематика, като това е превъзходен мотив документите да бъдат анулирани напълно. Подготвяме конституционна тъжба по този мотив ", разяснява политикът.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР