Голяма авария превърна в река една от основните улици в

...
Голяма авария превърна в река една от основните улици в
Коментари Харесай

Сериозна авария наводни една от основните улици в пловдивския район Тракия

Голяма повреда трансформира в река една от главните улици в пловдивския регион „ Тракия ". Спуканата тръба наложи и прекъсването на водоподаването в няколко жилищни блокове до премахване на казуса.

Пловдив

Тази заран водата е стигала до бистрото, в което работи Кольо Борисов. Две педи от постройката са били залети. Днес няма да могат да работят, защото нямат питейна вода, а би трябвало да изчистят още калта и листата.

Кольо Борисов - притежател на бистро: Още малко и да издавим тракийци. Направо си е бедствено състояние за квартала. Хората няма от кое място да минат за работа. Едни наши другари са обадиха и споделиха " Отивайте, по-късно ще ви се залее обекта и ние дойдохме. "

Изцяло залята е улица „ Съединение ". Това обаче не спря трафика в ранните часове. От водоснабдителното сдружение разясниха, че това е първа повреда в тази част, макар че етернитовите тръби не са подменяни.
инж. Пламен Лефтеров - основен инженер на регион „ Тракия " в Пловдив: Авария - много огромна с огромен теч на вода. Вече е спряно водоподаването, тъй че сега течът е овладян, водата се източва, ВиК са тук сега, след приключване на водата стартират да отстраняват повредата.
Хората обаче са обезпокоени, че над два часа към този момент водата по този начин и не може да се оттече в шахтите. Тези, които нямаха гумени ботуши на разположение, се събуваха боси.

Рангел Младенов: Тук е най-ниско мястото - кръстовището, където е. Трябва да има шахти, те ги поставили на високото, ей тук виж къде газят хората - няма шахти. Точно на най-възловото място! Как са умували в миналото не знам.

До премахване на повредата, без вода ще са блокове с номера от 140 до 148. Обещанието е това да се случи в късния следобяд.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР