Голям скандал се заформя около Electronic Arts - компанията, която

...
Голям скандал се заформя около Electronic Arts - компанията, която
Коментари Харесай

Скандално разкритие: Играта FIFA нарочно прави добрите играчи по-слаби

Голям скандал се заформя към Electronic Arts - компанията, която стои зад основаването на паметната поредност електронни игри FIFA.

В Съединени американски щати бе оголен патент на компютърния колос, съгласно който от EA са основали логаритъм, който въздейства на изхода от виртуалните мачове.

Така играчи, които губят мотивация за игра въз основата на серия от загуби, могат да бъдат желани от логаритъма. Например такива по-слаби играчи получават по-добри футболисти в пакетите с сякаш инцидентно определени виртуални футболисти. Така по-слабите консуматори имат по-голям късмет за виртуалните Кристиано Роналдо или Лео Меси спрямо по-добрите състезатели.

Алгоритъмът работи и в самите мачове. Ако да вземем за пример даден състезател се оправя доста сполучливо и води в резултата, изкуственият интеленкт трансформира някои елементи. Така виртуалните играчи на водещия стартират да подават по-неточно, ударите им все по-често срещат гредите и по този начин нататък.

Темата разумно е най-дискутираната в профилираните конгреси за FIFA19, а от EA към момента не са коментирали публично разкритията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР