Голям скандал се разрази нва летище Варна.Пътници кацнаха на неправилното

...
Голям скандал се разрази нва летище Варна.Пътници кацнаха на неправилното
Коментари Харесай

Голям цирк на летище Варна! Пътниците изумени

Голям скандал се развихри нва летище Варна.

Пътници кацнаха на неправилното летище и хвърлиха упреци към нискотарифна авиокомпания.
-->
Лидия Димитрова твърди, че група от 10 индивида български жители са изпаднали в доста неприятна обстановка на летището във Варна. По думите на Лидия самолетът, с който са пътували от Абу Даби, е кацнал на неправилното летище. Това се е случило на двадесет и шести май в 4:12 сутринта.

" Поради виновност на самолетната компания  кацнахме на неправилното летище. Сагата стартира с отсрочване на полета с няколко часа, което в действителност довежда до неспособност да кацнем на Летище София, защото имало някакъв ремонт на летището ", това показа Лидия Димитрова в своя TikTok акаунт.

Пътниците настояват, че от самолетната компания са знаели, че кацането на летище София няма по какъв начин да бъде осъществено.

Жената споделя, че са били поръчани пет рейса, които са имали за цел да извозят пасажерите от самолета.

" Поръчани са 5 рейса, които би трябвало да извозят всички ни от летище Варна до София. Това значи, че една огромна част от нас няма да могат да отидат на работа или да си свършат уговорките ", прибавя Лидия.

На Летище Варна пристигнали и екипи на гранична полиция, които заплашили пасажерите, че ще ги арестуват, в случай че не слезнат от самолета до 10 минути.

Мъж, който твърди, че е представител на компанията, декларирал на пасажерите, че малко преди да започне снижението на самолета е схванал, че ще кацнат на летището във Варна.

На този стадий няма информация дали пасажерите ще потърсят обезщетение. От компанията  не са коментирали публично случилото се.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР