Голям сексскандал разтърси националите по футбол преди приятелския мач с

...
Голям сексскандал разтърси националите по футбол преди приятелския мач с
Коментари Харесай

Скандал в националния отбор! Николета се пошегува с психоложки, те откачиха и обявиха : За разлика от Лозанова ние не спим с футболисти!

Голям сексскандал раздруса националите по футбол преди приятелския мач с Парагвай и европейската подготовка против Чехия тази седмица. Голяма част от футболните половинки не желаят да пускат мъжете си на терапия при секси психоложките на отбора, видя HotArena.

Николета Лозанова стартира скрита война с Лили Стефанова и Кети Вандова, които обгрижваха националите до момента в който селекционер беше Красимир Балъков. Николета има връзка с вратаря Ники Михайлов и евентуално се тормози гаджето й да не залитене по някоя от докторките. Силиконката пусна подигравателна обява в Инстаграм, с която се пробва да осмее психоложките,  като разгласява тяхна предизвикателна фотография под която написа:

„ Спортните психолози на българския футболен отбор ”. На другата фотография е показан мъж в спортно облекло, топка и дете, а текстът е: „ Спортните психолози на „ Манчестър Юнайтед ”.

Николета е прикрепила и текст към изявленията си “SOS ” и емотикон с пляскащо се по челото момиче. Малко по-късно същият пост се появи на страницата на Анита Терзийска, половинка на Тошко Неделев. Пред „ България Днес ” една от психоложките Лилия Стефанова реагира остро на нападките на Лозанова.

„ Защо тези нападки идват в този момент? Нашето предпочитание е да продължим да работим с националите. Втрещена съм от тази обява на Николета и не виждам какво тъкмо иронизира. Психолозите би трябвало а единствено мъже ли? По всички конвенции това е дискриминация и е подсъдно ”, съобщи терапевтката.

Тя съобщи, че Николета е почнала да й написа известия в обществените мрежи.

„ Каза, че нашата визия не кореспондирала със заеманата служба. Като стайлинг и обноски, каквото и да значи това. Но всеки знае, че тя е дамата с най-богат футболен опит в България. Само че за разлика от нея ние нямаме полов опит с играчите. Човек без никакво обучение, който непрекъснато се снима гол, да разяснява футбола, логиката на психиката и нас. Това е смешно ”, избухна Стефанова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР