Шон Диди“ Комбс в петък поиска от федерален съдия да

...
Шон Диди“ Комбс в петък поиска от федерален съдия да
Коментари Харесай

Шон „Диди“ Комбс моли съдията да отхвърли „фалшивото“ твърдение, че той и други са изнасилили 17-годишно момиче

Шон „ Диди “ Комбс в петък изиска от федерален арбитър да отхвърли дело, в което се твърди, че той и двама съобвиняемите изнасилиха 17-годишно момиче в звукозаписно студио в Ню Йорк през 2003 година, като споделиха, че това е „ подправено и непоносимо изказване “, което е подадено прекомерно късно според закона.

Съдебният ход е най-новото отбиване от страна на 54-годишния хип-хоп магнат и неговия юридически екип, откакто той беше подложен на няколко сходни правосъдни каузи и следващо престъпно следствие за полов трафик.

„ Г-н Комбс и неговите компании изрично отхвърлят ​​десетилетната история на ищеца против тях, която е предизвикала неизчислими вреди на тяхната известност и бизнес известност, преди да бъдат показани каквито и да е доказателства “, се споделя в документите, която също по този начин показва корпорации, благосъстоятелност на Комбс, като ответници. „ Ищецът не може да уточни в кой ден или време на годината се е случил хипотетичният случай, само че като по знамение си спомня други непристо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР