Голям порой вече повече от час се излива в Карловско.

...
Голям порой вече повече от час се излива в Карловско.
Коментари Харесай

От последните минути! Воден апокалипсис в Карлово: Градът е под вода, има блокирани хора

Голям проливен дъжд към този момент повече от час се излива в Карловско. Улици са под вода, а на Околовръстното шосе в подбалканския град има закъсали коли и тирове, оповестява БЛИЦ.

От община Карлово оповестиха, че имат подаден сигнал, че на улица „ Яне Сандански “ има паднали дървета. В село Соколица също имало паднало дърво, само че към този момент се разчиства.

Главната улица и регионът на гарата в Карлово са под към метър вода. От локалната власт споделиха, че чакат пороят да спре, с цел да обходят града и да видят какво се случва, с цел да подхващат ограничения.

В учебното заведение по ж.п. превоз е цялостна покруса. Бурната вода е отнесла настилките на двора и моста, който свързва учебното заведение с улицата. Водата е съвсем до стълбището, а вътре са блокирани шестима учители, заяви шефът на образователното заведени Стефан Филчев.

„ Това беше моето учебно заведение. Плаче ми се “, споделя шефът

Община Карлово разгласи отчасти бедствено състояние. Наводнени са улиците в източната и южната част на града. Наводнени са къщи, мази и магазини.

Местните съпоставят обстановката с проливния дъжд и наводненията, които се случиха през 1987 година за 150-годишнината от рождението на Левски.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР