Голям пожар тази нощ бушува на един от важните мостове

...
Голям пожар тази нощ бушува на един от важните мостове
Коментари Харесай

Голям пожар почти унищожи емблематичен мост в Рим

Голям пожар тази нощ бушува на един от значимите мостове на италианската столица Рим - Моста на промишлеността, прочут и като Железния мост, в квартал Остиенсе, написа в. " Кориере каузи сера ".

Най-тежко потърпевша е пешеходната част на оборудването, издигнато преди 158 години. Отломки от моста са паднали в река Тибър и плаването нея е краткотрайно прекратено.
 
The " Iron Bridge " in Rome, Italy burned down and collapsed, yesterday evening.
— k-lo2 (@k_klo224743370)

Жертви няма с помощта на своевременната интервенция на пожарникарите. Мостът ще остане негоден за неопределен срок, тъй като специалисти ще ревизират дали има заплаха от изцяло сриване.
 
 БГНЕС

Точните аргументи за пожара към този момент са незнайни. Предполага се обаче, че пламъците може би са тръгнали от бараки и боклуци в подножието му, към които се събирали бездомници. Там имало и бутилки с газ, с които те се отоплявали и които може би са се взривили, когато е почнал пожарът. После пламъците бързо са се популяризирали по структурата на моста, тъй като през нея минават и тръби за газ и електрически проводници.

Ако тази версия се окаже вярна, това ще налее масло в огъня на съперниците на управата на Рим, където през днешния ден и на следващия ден се създават локални избори. Темата за рецесията с боклука и за мръсотията в столицата бе основна по време на предизборната акция.
 
 БГНЕС

 БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР