Голмайсторът на Звездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо спечели за

...
Голмайсторът на Звездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо спечели за
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо Пак Е Номер Едно В Света

Голмайсторът на Звездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо завоюва за втори следващ път премията за Футболист на годината в анкетата на ФИФА. Португалският национал получи наградата си от бразилското великолепие Роналдо и аржентинската легенда Диего Марадона на публична гала в британската столица Лондон. Другите двама финалисти в анкетата бяха голмайсторът на Барселона Лионел Меси и някогашният му бразилски съотборник Неймар, който през лятото мина в ПСЖ за рекордните в историята на футбола 222 милиона евро.

„ Първо ще приказвам на португалски, а по-късно на британския. На първо място желая да благодаря на моите съотборници и Реал (Мадрид). Човек би трябвало да има гений, само че би трябвало да работи доста, да е доста предан и да се цели в най-големите титли. Искам да посветя този трофей на моето семейство, моя наследник, на моя брат и на другите двама сина, които са у дома. Нямам самообладание да ги видя. Много съм благополучен за цялата си кариера “, показа Роналдо на родния си език, представен от Блиц.

„ Сега и малко на британски. Благодаря на всички, които гласоподаваха за мен. Трябва да отдадем заслуженото на Лео Меси и Неймар, които са тук. На почитателите на Реал (Мадрид), които имат особено място. Отново съм в Англия, спечелвам втора поредна премия. Това е един страховит миг. ФИФА дава благоприятни условия на почитателите да дадат своя глас. Знам, че имам почитатели по целия свят. Оценявам това. Страхотно е да бъда тук до тези митове на футболната игра. Изключително доста съм благополучен и ви поисквам приятна вечер “, благодари португалецът и на британски.

При дамите за най-хубава бе определена холандката Лиека Мартенс.

СЕКНАХА РОНАЛДО НА ЯХТАТА МУ

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР