Голмайсторът на Зенит Артьом Дзюба може да премине в Лацио,

...
Голмайсторът на Зенит Артьом Дзюба може да премине в Лацио,
Коментари Харесай

Отново свързват Дзюба с Лацио

Голмайсторът на Зенит Артьом Дзюба може да премине в Лацио, твърди Gazzetta dello Sport. Авторитетното издание написа, че римският клуб желае да се снабди с умел нападател и Дзюба е една от вариантите, а другата е Оливие Жиру от Челси. Известният съветски сътрудник Алексей Сафонов обаче не счита, че ще се стигне до сходен трансфер.

" Дзюба няма да пасне на стила на Лацио. В Англия и Испания би се приспособил по-добре. Мисля, че Артьом изпусна момента да заиграе в чужбина. За него в този момент преди всичко евентуално са парите, а в Италия надали заплатите ще са доста високи след рецесията. Освен това, нямам доверие Дзюба да рискува и да отиде в тим, в който може да се окаже запаса, тъй като следва европейско състезание ", разяснява Сафонов.

През януари още веднъж имаше информации за интерес на Лацио към Дзюба, само че до съответна оферта не се стигна. Руският национал скоро ще стане на 32 години, само че още не губи вяра, че ще продължи кариерата си в някое от водещите шампионати в Европа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР