Голмайсторът на Манчестър Сити Ерлинг Холанд е под въпрос за

...
Голмайсторът на Манчестър Сити Ерлинг Холанд е под въпрос за
Коментари Харесай

Стана ясно колко дълго ще отсъства Холанд

Голмайсторът на Манчестър Сити Ерлинг Холанд е под въпрос за идния във вторник домашен мач от Шампионската лига с Йънг Бойс, призна мениджърът на " жителите " Пеп Гуардиола на конференция.

Норвежкият нападател стартира като титуляр против Борнемут през уикенда, само че напусна игра още на почивката с навехнат гален.

" Не знам дали Ерлинг ще може да играе на следващия ден. Днес ще приказваме с доктора. Вчера той ми сподели, че се усеща по-добре, само че за през днешния ден не мога да кажа нищо ", изясни испанецът.

Победа над Йънг Бойс ще класира Манчестър Сити за идната фаза на Шампионската лига, само че е изцяло допустимо Холанд да не бъде пожертван против швейцарския отличник, защото през уикенда " жителите " имат посещение на Челси.

" Ще приказвам с докторите и ще се вслушам в тяхната рекомендация. Ако те кажат, че е добре и той не изпитва болежка, ще помисля съществено да го включа в състава, тъй като от вторник до неделя има задоволително време. Нашата цел е да се класираме за идната фаза на Шампионската лига. Това значи доста за нашия клуб и е огромен триумф да сме на осминафиналите ", сподели още Гуардиола.

Манчестър Сити е водач в група " G " с 9 точки. Йънг Бойс е на третото място с 1 точка.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР