Голмайсторът на Ливърпул Мохамед Салах трябва да се възстановява между

...
Голмайсторът на Ливърпул Мохамед Салах трябва да се възстановява между
Коментари Харесай

Салах трябва да се възстановява от 3 до 4 седмици

Голмайсторът на " Ливърпул " Мохамед Салах би трябвало да се възвръща сред три и четири седмици. Египетският национал получи травма в рамото във финала на Шампионската лига против " Реал " (1:3), което сложи под въпрос присъединяване му в международното състезание в Русия.

Най-големият футболен конгрес започва на 14 юни, а първият мач на Египет е на 15 юни против Уругвай. От медицинския екип на " Ливърпул " оповестиха, че ще създадат всичко допустимо нападателят да бъде подготвен още за началото на шампионата.

" Той е доста печален от случилото се, само че е изцяло фокусиран върху възобновяване си. По принцип би трябвало да се възвръща сред три и четири седмици, само че ще опитаме да съкратим този интервал. Това е огромната цел ", сподели физиотерапевтът на " Ливърпул " Рубен Понс пред в. " Марка ".

На този стадий наподобява малко евентуално най-хубавият изпълнител във Висшата лига да бъде на линия за първия мач на Египет. Следващите два дуела на африканския отбор са против домакина Русия на 19 юни и против Саудитска Арабия на 25 юни.

Египет се класира на международното състезание за пръв път от 28 години, а Салах беше с съществена заслуга. Той стана голмайстор на квалификациите в зона " Африка " и означи победното попадение за триумфа с 2:1 против Конго, който подпечата визите на тима му за Русия.

Салах направи извънреден първи сезон в " Ливърпул ". 25-годишният футболист вкара 44 гола и направи 14 асистенции в 52 мача във всички шампионати.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Световното по футбол (86)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР