Голмайсторът на Ливърпул - Мохамед Салах, може да бъде продаден

...
Голмайсторът на Ливърпул - Мохамед Салах, може да бъде продаден
Коментари Харесай

Ливърпул вече е готов да продаде Салах за сериозна сума

Голмайсторът на Ливърпул - Мохамед Салах, може да бъде продаден сред 100 и 150 милиона паунда, твърди Football Insider. Информацията гласи, че 31-годишният египтянин ще стане идната огромна звезда, която ще се причисли към Саудитската професионална лига, тй като сходна сума не е за проблем за локалните клубове. Петкратният притежател на „ Златната топка “ Кристиано Роналдо към този момент играе в страната, само че саудитците виждат Салах като съвършената нова облага.

На клуба от Анфийлд бяха препоръчани 150 милиона паунда от Саудитска Арабия за крилото предишното лято, само че „ алените “ ти отхвърлиха. Мърсисайдци, обаче, в този момент ще бъдат отворени към сходна сделкаа заради обстановката с контракта му, който изтича другото лято, а и с идването на нов управител на „ Анфийлд “.

Ако прехвърлянето стане факт, то наследникът на Юрген Клоп, който се счита, че ще бъде наставникът на Фейенорд Арне Слот, може да употребява част от парите, с цел да укрепи тима.

Салах не е в най-хубавата си форма след завръщането му от травма, която получи по време на Купата на Африканските народи през януари, като има единствено шест попадения във всички шампионати досега в този интервал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР