Голмайсторът на Левски Станислав Костов е апетитна хапка за доста

...
Голмайсторът на Левски Станислав Костов е апетитна хапка за доста
Коментари Харесай

Костов мисли само за Левски, твърди агентът му

Голмайсторът на Левски Станислав Костов е апетитна хапка за много тимове от втората половина на турската Сюпер лиг. Той обаче не е реализирал сделка с нито един тим в южната ни съседка, разгласи сътрудникът му Милко Бански пред Sportal.bg. Както е известно, по-рано през днешния ден се появи информация в турските медии, че нападателят се е схванал с Акхисар Беледиеспор, който към момента имал разминаване с управлението на Левски.

 " Истина е, че много тимове от долната половина на турския хайлайф имат интерес към Станислав Костов, който направи страхотна есен на " Герена ". Звънят непрестанно разнообразни хора, както и от Акхисар Беледиеспор, по този начин и от Ерзурумспор, а и от други отбори. Интересът е в действителност действителен, само че Станислав Костов и аз не сме се разбирали с нито един клуб. Той има контракт с Левски, където се усеща чудесно и се развива добре. Неговото мнение, както и моето е, че няма потребност да се прави трансфер непременно. Разбира се, че в случай че има оферта, която задоволява клуба Левски и Станислав Костов, може да се стигне до трансфер. Просто това е футболът. Ясно е, че в турското шампионата бюджетите са доста по-големи от тези в България и изискванията могат да бъдат много по-добри. Обаче отново споделям, че той не мисли за трансфер на всякаква цена, колкото и тривиално да звучи, а е съсредоточен да се приготви оптимално добре, с цел да може да вкарва доста голове и през пролетния дял ", показа Бански пред Sportal.bg.
 Левски - Славия @@@
Както е известно, 27-годишният голаджия направи най-хубавата си есен в своята кариера, като се трансформира в главен футболист и голмайстор на Левски и Първа лига. Доброто му показване не остана неусетно и от Петър Хубчев. Нападателят дебютира за националния тим на България в Кипър, а в последната среща на " лъвовете " против Словения даже беше титуляр.  България - Словения 1:1 @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР