Голмайсторът на efbet Лига - Ивайло Чочев, очаквано предизвика сериозен

...
Голмайсторът на efbet Лига - Ивайло Чочев, очаквано предизвика сериозен
Коментари Харесай

Лудогорец пак иска Чочев

Голмайсторът на efbet Лига - Ивайло Чочев, предстоящо провокира сериозен интерес към себе си със мощните си изяви през миналия сезон.

Във вчерашния ден гръцките медии разпространиха информацията, че гръцкият гранд Панатинайкос се интересува от българина, а в този момент се появяват и данни, че българинът е мечтан също по този начин и от Лудогорец, както и от украински тим, чието име не се загатва, предава " Тема Спорт ".

Разградчани от своя страна ще се опитат за трети път в последните години да привлекат футболиста. Първата атака към надарения състезател бе при започване на 2022 година, а втората няколко месеца по-късно през лятото.

Тогава националът изглеждаше доста покрай прекосяване на “Хювефарма Арена ”, само че в последна сметка управленията на Лудогорец и ЦСКА 1948 не се споразумяха. Така Чочев остана в Бистрица, където изживява своята втора футболна младост.

През предишния сезон Чочев бе най-резултатният полузащитник в Европа и с 21 маркирани попадения стана голмайстор на родния шампионат. Освен това оказа помощ на тима си да доближи финала на Купата на България, както и да завоюва бронзовите медали в efbet Лига, поради което ЦСКА 1948 през идващата акция 2023/2024 за първи път в своята скромна и къса футболна история ще играе в европейските клубни шампионати.

Именно с тези резултати Чочев заслужи и завръщане в националния тим на България и бе включен в представителния състав на “трикольорите ” за квалификациите за Евро 2024 в Германия против Литва на 17 юни (събота) и против Сърбия на 20 юни (вторник).

Евентуалното идване на Чочев при 12-кратните първенци съществено би развило конкуренцията в средата на терена на тима. В тази зона лудогорци разполагат с Якуб Пьотровски, Мануел Шоу, Клод Гонсалвеш, Педро Нареси и Нонато. Последните двама са употребявани и на позициите директно зад нападателя. Те обаче не съумяха в първия си сезон в тима да оправдаят сериозните упования, с които дойдоха от Бразилия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР