Голфът в България привлича все повече елитни туристи и подпомага

...
Голфът в България привлича все повече елитни туристи и подпомага
Коментари Харесай

Министър Кралев: Голфът в България привлича елитни туристи и развива регионите

Голфът в България притегля от ден на ден елитни туристи и подкрепя развиването на районите в страната. Това съобщи министърът на младежта и спорта Красен Кралев на тържеството по случай 5-ата годишнина на списание " Cape Kaliakra Moments ".

 Министър Кралев ще участва на откриването на Мондиал 2018
Министър Кралев ще участва на откриването на Мондиал 2018

Българският състезателен министър ще взе участие и в Неформална работна среща във връзка битката с манипулирането на спортните надпревари

Изданието е сезонно и излиза един път годишно на български и британски език, като промотира голфа като спорт и България като туристическа дестинация. Списанието се популяризира гратис измежду наши и непознати туристи и фенове на голфа във всички български голф клубове. Съдържанието е отдадено на голф дестинацията Кейп Калиакра и на всичко, което построява лайфстайла на дейния голфър.

 Снимка 361826
Източник:

Министърът поздрави издателя на списанието Марко Стойчев и неговия екип за високото качество на печатния артикул и за професионалното отразяване на необятен набор от тематики, свързани с голфа и голф туризма.

" Благодаря и на президента на Българската голф асоциация Красимир Гергов, който е пионерът на голфа в България. В резултат от неговата интензивност и напъните на неговите съидейници посредством голфа в нашата страна се постанова нов начин на живот в туризма. България се утвърждава като една от най-интересните голф дестинации като се промени и качеството на туристическия поток ", съобщи министър Кралев.

На тържеството на списание " Cape Kaliakra Moments " участваха кметът на Балчик Николай Ангелов, Кънчо Стойчев - изпълнителен шеф на голф игрище Black Sea Rama, Мартин Захариев и Поли Карастоянова от Националния ръб по туризъм, Севдалина Василева - изпълнителен шеф на FiBank, Даниела Петкова - ръководител на УС на ПОК " Доверие ", предприемачи, дипломати и фенове на голфа.

 Снимка 361822
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР