Големият пожар, който избухна в цех за месо в завод

...
Големият пожар, който избухна в цех за месо в завод
Коментари Харесай

Огромният пожар във Войводиново е локализиран, пожарникарите гасили пламъците цяла нощ

Големият пожар, който избухна в завод за месо в цех в пловдивското село Войводиново , е локализиран. Рано сутринта огнеборците са траяли да гасят няколко останали дребни огнища от пожара. Днес ще стартират огледите за изясняване на аргументите за случая .

Сигналът за пожара беше подаден през вчерашния ден към 18:30 ч. По информация на полицията той е избухнал в помещение за преправка и пакетаж.

Пламъците са тръгнали от работното помещение зад административната постройка на фабриката, откакто чиновниците към този момент са си били тръгнали. Поради това, че структурата на обекта е от термопанели, пожарът бързо се популяризира по тях и обгръща цялата външна страна на обекта , който е с повърхност от към 8 дка, заяви шефът на Пловдивската пожарна комисар Георги Мангараков.  .

Пожарникарите са принудени да зареждат с вода цистерните , защото поради пламъците е изключено електрическото напрежение от трафопоста , което от своя страна изключва и напрежението към пожарните помпи на завода. Трите тона вода, с които в началото са разполагали огнеборците, са свършили доста бързо.

В гасенето на пламъците са се присъединили 17 пожарни автомобила от Пловдив, Карлово и Съединение. -->

Обстановката тази заран е спокойна, няма заплаха от гърмежи. Във Войводиново има и експерти за замерване чистотата на въздуха.   
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР