Големият победител в четвъртия сезон на Игри на волята -

...
Големият победител в четвъртия сезон на Игри на волята -
Коментари Харесай

Алекса след Игри на волята: Елица ще харчи наградата, парите трябва да са при жената!


Големият победител в четвъртия сезон на " Игри на волята " - Алекса, застана пред камерата на канала Vbox7.

В изявлението той показва, че парите от премията ще харчи половинката му - Елица. 

Ето и цялото изявление с Алекса:

Какво е да си първенец в Игри на волята?

Аз по някакъв метод знаех, че с моите качества мога да добутам надалеч, само че не и да печелим. Изобщо не съм си го мислил и виждам, че вътре имаше доста по-силни, доста по-подготвени участници. Наистина не можех да допускам

Какво повече имаше от останалите финалисти?

Сега, да кажа воля и предпочитание – не. Всеки е имал задоволително воля и предпочитание, щом е стигнал до тук. Малко шанс, може би съм бил по-хладнокръвен, малко по-интелигентен от останалите и очевидно това беше решаващо.

Все още ли смяташ, че Филип беше по-силен от теб?

Да, аз към момента считам, че Филип, може би и Гого. Не съм имал опция да се срещнем с Гого доста пъти на арената в борбата един против един, тъй като Гого и аз играехме дружно, само че считам, че да, Филип беше физически доста по-подготвен от мен. Аз нямаше по какъв начин да го удрям във водата, само че той доста пъти е посочил, че и на пясъка е задоволително мощен, че да може да ме бие.

Как реагира Елица, когато разбра, че печелиш?

Елица беше доста щастлива и беше доста удовлетворена. Но по принцип тя е вярвала, аз мога да го направя. Тя от самото начало е вярвала, че аз съм тъкмо там, където би трябвало да съм. И да, аз най-сетне да мога да стана победител, аз в това не съм вярвал, само че тя по принцип е знаела, че аз владея всички качества да стана победител в такова огромно предаване.

За какво ще похарчиш премията?

Все още не съм помислил, не бързам на никое място. Аз и вътре съм го казвал, че тези пари най-вероятно Елица ще разполага с тях, тъй като парите постоянно би трябвало да са при дамата. Не знаем, най-вероятно ще се опитаме да си улесним живота тук, тъй като считаме да се преместим да живеем тук в София и няма да е неприятно и да имаме прекрасен старт.

Какво ще кажеш на всички злобари, които те наскърбяват онлайн?

Хора, какво да ви кажа, в действителност се оправдавам, че съм спечелил. Обещавам че няма да се повтори.

Четеш ли мненията по собствен адрес?

Ако би трябвало да съм почтен, нещо ми се случи с Instagram-a, не мога да влизам, не мога да отворя личния си профил и употребявам профила на Елица. Направили сме общ профил, Фейсбук не употребявам. Някои другари ми споделят, че има доста обиди и доста хейт на моя сметка, само че не обръщам внимание. Всяко едно персонално известие аз го чета и рецензията е естествена. Аз поддържам връзка с тези хора, давам отговор им, само че някакви простотии и тъпотии не желая да се занимавам.

Какво стана с багра с Аспарух?

Не стана нищо, в този момент когато се забележим се поздравяваме. Нищо не е станало, само че в този момент като завърши предаването ще забележим какво ще стане. Не имам вяра, че ще стигнем чак до пердах, само че някакви надпревари най-вероятно са вероятни.

Кой съгласно теб още заслужаваше да завоюва?

Според мен, в случай че би трябвало да кажа, от мъжете нямаше грам да ме е гняв Гого да е победител, също и Филип. Ако би трябвало да кажа за дамите: бих желал Елица да е победител, тъй като парите отново са при мен. Този сезон дамите са в действителност неповторими, доста добре готови. Всяка една жена можеше да се оправи с безусловно всичко. Елица, Виктория, Жени Джаферович, Мирела, Ралица, Михаела, безусловно всяка една жена. Зори, всяка една жена от начало е имала опция да стигне до край и да завоюва огромната премия.

Ще има ли в миналото „ Игри на волята “ жена за победител?

Ако не престават да вършат толкоз сложни трудности - доста мъчно. Не знам каква жена би трябвало да е, с цел да може да се оправи с такива трудности, тъй като всички сме гледали полуфинал и край. Не желая да недооценявам дамите, само че аз на полуфинал повръщах. На финала напълно изтръпнах, не знаех къде се намирам и се надявам една година ще бъде жена победител и ще бъде женски край.

Какви плюсове и какви минуси имат българите?

Аз считам по принцип, че балканските нации са едни и същи, ние по принцип сме един и същи народ, по тази причина толкоз добре се разбираме. Езикът е малко по-различен, само че можем и да се разберем. Не виждам плюсове и минуси при българите, има доста хубави неща. Аз тук открих доста другари от предаването, които ще си останат другари за цялостен живот. Минуси не се сещам. Навсякъде има неприятни и положителни хора, няма по какъв начин кажа, че нещо е доста по-лошо или нещо доста по-добро.

A сърбите?

Големият плюс при сърбите е това, че ние сърбите, когато се родим, първо ни учат да псуваме. Това е правилно, тъй като по принцип доста се псува. Ние споделяме за хората, които доста псуват не, че са елементарни, а прекомерно откровени. Да бъдеш откровен и почнеш ли да псуваш значи, че си прочувствен. Може би малко сме по-искрени, малко сме по-истински, продължаваме да резервираме нашите обичаи, да знаем от кое място сме, гордеем се с това, че сме сърби.

Белград или София?

Еми, Белград е моят роден град, само че в този момент с Елица ще живеем тук в София. Н мен доста ми харесва София, изключително в този момент като съм станал победител. Много хубави неща и доста приятни  неща и считам, че една концепция ще ми е по-лесно тук.

Цеца или Галена?

Галена.

Партизан или Цървена звезда?

Партизан.

Българската или сръбската скара?

Сръбската.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР