Големият ни проблем в политика е, че хората в България

...
Големият ни проблем в политика е, че хората в България
Коментари Харесай

Виктория Василева за новия проект : Големият проблем е, че хората в България не гласуват “за”, а “против”

Големият ни проблем в политика е, че хората в България не гласоподават “за ”, а гласоподават “против ”. Това сподели в студиото на “Денят стартира ” Виктория Василева – някогашен народен представител от “Има подобен народ ”.

“Решението на политическата рецесия у нас не е в механичния общ брой на партии, с цел да създадат коалиция, или да разрушим една система, с цел да създадем нова. То е в това по какъв начин всички ние всекидневно участваме във образуването на политическите решения в тази страна ”, акцентира тя и добави: “Когато стартираме на гледаме на живота си и политика с по-позитивна настройка и да търсим това, което ни би трябвало, а не това, което желаеме да разрушим, тогава нещата ще стартират да се получават. ”

На въпрос за новия политически план “Заедно ” на нейни някогашни сътрудници от “Има подобен народ ” Василева съобщи:

“Не мога да схвана това неистово предпочитание да се разграничават от това, че са били в “Има подобен народ ” и че имат нещо общо с тази партия. Аз не се срамя за своето присъединяване в “Има подобен народ ”. Това не ми прави положително усещане ”, означи тя.

По думите й посредством този политически план някогашните ѝ сътрудници ще схванат “колко е мъчно да носиш отговорността за решенията, които се взимат ”. Не съм канена да се включа и нямам информация и други хора, които са били в “Има подобен народ ”, да са част от този план.

“Има подобен народ ” не прави изключение от общата политическа картина през последните години. Лошото беше, че появилите се дребни турбо партии действаха на правилото “минавай бързо и разрушава всичко по пътя си ”, което не е в интерес на политическия развой в България. Тази наклонност рано или късно ще спре, това роене ще престане, ще стартира противоположният развой, тъй като се вижда, че сходни дребни обединения не могат да създадат сами каквото и да е било ”, предвижда Виктория Василева.

Според нея значимото е не да има укропнява не партии, а да има укропняване на хрумвания.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР