Големият концерт на Станислав Сланев-Стенли в зала 1 на НДК

...
Големият концерт на Станислав Сланев-Стенли в зала 1 на НДК
Коментари Харесай

Стенли обсебва публиката на 13 октомври в зала 1 на НДК

Големият концерт на Станислав Сланев-Стенли в зала 1 на НДК на 13 октомври е дълго чакан от почитателите и ще събере най-хубавото от музиката му през последните 40 години, научи ДУМА от Татяна Павлова от Artvent.
Публиката ще чуе онлайн трансформиралите се в именити във времето песни " Жулиета ", " Обсебен ", " Пътят към храма ", " Чужди тела " и други. На сцена с подобен мащаб Стенли ще извърши за първи път и напълно новите " Любовен експрес ", " Невинно сърце " и " Електро ", които ще бъдат част от идния му албум. По-малко от месец преди концерта Стенли изненада с премиерата на трети сингъл от него. " Любовен експрес " е безусловно в стила на Стенли, съчетавайки модерна електро музика със тон от 80-те години. Автор на музиката е Стенли, по аранжимента той работи дружно със Светлин Къслев, а текстът е на Людмила Сланева. 
Едновременно с песента излезе и видеото към нея, чийто режисьор е Тото Митовски. Усещането, което клипът носи, ни връща 20 години обратно към " Обсебен " (2002) и мрачното, ексцентрично и ексцентрично прекарване посредством музика и визия.>  >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР