Големият финал на Hell`s Kitchen е в четвъртък, а тази

...
Големият финал на Hell`s Kitchen е в четвъртък, а тази
Коментари Харесай

Hell's Kitchen България: Един напуска преди финала

Големият край на Hell`s Kitchen е в четвъртък, а довечера един от финалистите ще се раздели с фантазията си да стигне до него. Чилева, Тихомиров, Никола и Веселин ще влязат за финален път в Кухнята на Ада в този състав, а един от тях ще излезе от нея вечно.

Битката сред четиримата ще бъде повече от забавна и друга, тъй като дружно с тях в кухнята ще влязат и четирима ВИП новобранци, присъединили се в първия по рода си кръжок Hell`s Kitchen. Александра Петканова, Ернестина Шинова, Ваня Джаферович и Илиян Любомиров ще застанат един до друг с професионалните готвачи.
 Снимка 425744

Чилева, Тихомиров, Никола и Веселин този път ще би трябвало сполучливо да предадат кулинарните си умения на своите възпитаници, а началник Виктор Ангелов още веднъж ще бъде праволинеен. Този, който се оправи най-добре със задачата, ще получи по този начин мечтаната премия - имунитет и пряк билет за финала.
 Снимка 425742

Вечерната резервация също крие своите изненади - невъзможна, оспорвана и вдъхновяваща. Да издават ястия за гостите в ресторанта този път няма да бъде задоволително, а началник Виктор Ангелов ще е придирчив както в никакъв случай и към най-малкия подробност.
 Снимка 425743

Началото на драмата ще сложи една специфична ВИП поръчка. Kitchen. След нея ще последват компликации с оризовите заготовки, проблеми с пресготвени яйца и една бомба със закъснител, която може да вдигне във въздуха Кухнята на Ада.
 Снимка 425741

На метри от финала още веднъж няма да липсват двуличие и интриги. Въпреки тях, гостите в ресторанта ще останат удовлетворени. Недоволен обаче сигурно ще е един от четиримата финалист, който ще би трябвало да напусне вечно Hell`s Kitchen.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР