Големите сили от Г-7 работят с Израел, за да осигурят

...
Големите сили от Г-7 работят с Израел, за да осигурят
Коментари Харесай

Г-7 работи с Израел за бързо прекратяване на войната в Газа

Големите сили от Г-7 работят с Израел, с цел да обезпечат " бърз " завършек на неговата опустошителна война в Газа и да понижат цивилните жертви. Това съобщи италианският външен министър Антонио Таяни, представен от " Ройтерс ".

От италианското външно министерство осведомиха, че Таяни е провел телефонни диалози с английския си сътрудник Дейвид Камерън и френския - Катрин Колона, и е предложил " взаимни форми на напън, на равнище Г-7, върху участващите страни в спора за реализиране на избрани цели ".

" Страните от Г-7 работят с израелското държавно управление за намиране на бърз излаз от военната фаза ", съобщи Таяни.

На този декор при започване на януари Италия пое, чиито членове също са Съединени американски щати, Канада, Япония, Германия, Франция и Англия.
 Африка и изкуственият разсъдък - основни тематики за италианското председателство на Г-7
Африка и изкуственият разсъдък - основни тематики за италианското председателство на Г-7

В началото на януари Италия пое ротационното председателство на Г-7

" Абсолютна цел " е " незабавното ограничение на броя на палестинските цивилни жертви " , а втората цел е " да се окаже напън върху израелското държавно управление да приключи военните интервенции " в Газа, показват от италианското Министерство на външните работи.

Отбелязва се, че това ще помогне за възкръсване на вероятностите за договаряния за " сложното, само че неизбежно " решение за две страни, според което палестинците ще завоюват държавност в териториите, завзети от Израел по време на войната в Близкия изток през 1967 година

Израел стартира огромна въздушна и сухопътна атака в Газа с даде поръчка да унищожи ръководещото палестинско придвижване " Хамас " в отговор на

Таяни е разискал с сътрудниците си и зачестяването на офанзивите от подкрепяните от Иран йеменски хуси против в символ на митинг против войната на Израел в Газа.

Той е изразил и решителност да удостовери още веднъж против нашествието на Русия. Киев би трябвало да може да " продължи да разчита на нас и на нашия ангажимент за обективен и дълготраен мир, също и предвид на напъните за възобновяване ", безапелационен е Таяни.
 Израел: Войната против Газа ще продължи 2 месеца с тази активност
Израел: Войната против Газа ще продължи 2 месеца с тази активност

Израелската войска няма да напусне региона до цялостното унищожаване на " Хамас "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР