Големите събития в света на криптовалутите обичайно са два типа:

...
Големите събития в света на криптовалутите обичайно са два типа:
Коментари Харесай

Подкаст: Как Ethereum стана по-масов и зелен

Големите събития в света на криптовалутите всекидневно са два вида: или скачат, или падат. В средата на септември обаче огромната вест не бе нито скок, нито спад (не че нямаше такива), а The Merge - прекосяването на втората по величина и известност криптовалута Ethereum към метод на работа, който не изисква копаене и я прави с над 99% по-ефективна във връзка с изразходвана сила.

The Merge е огромно събитие, тъй като носи в себе си капацитет за масовизация на криптото дотолкоз, че то да излезе от своята лична екосистема и да се прелее в обичайните финанси, в писането на ново потомство приложения и даже в нов вид банкови артикули.

Масовизацията на криптовалутите в резултат на The Merge е тематиката на тазседмичния брой на " Гласът на Капитал " с водещ Йоан Запрянов. В него гостува Славчо Кузмов, бизнес и пазарен публицист в " Капитал ", който изяснява какво, за какво и по какъв начин се случи, както и какво следва в един оптимистичен сюжет за Ethereum и целия криптосвят.
Your browser does not support the audio element.
Гласът на " Капитал " e седмичен подкаст, в който публицистите описват забавна история от седмицата в дълбочина, с подтекст и разбор и в който търсим отзиви от специалисти от света на политиката, стопанската система или бизнеса за значимите въпроси на нашето време.
Реклама
Ако този епизод ви хареса и желаете да слушате новите епизоди незабавно щом излязат, абонирайте се за " Гласът на " Капитал " в, или. Може да следите подкаста и като добавите този във вашата стратегия за подкасти.

Обратна връзка за " Гласът на " Капитал " можете да ни изпращате на или в познатите ви профили на " Капитал " във Фейсбук и Twitter.
Свързани публикации Подкаст | Как българите " превзеха " Гърция 16 септември 2022, 15:20 Подкаст: Защо най-лошият вид е никой да не е отговорен за наводненията? 9 септември 2022, 14:15 Вижте още публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор " Гласът на Капитал "
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР